Αυτοεξευτελισμός Κεφαλογιάννη με fake φωτογραφία «του πατέρα του Τσίπρα» - ΒΙΝΤΕΟ

0



Ψεύτικη φωτογραφία του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα «με χουντικούς» παρουσίασε σε τηλεοπτικό πάνελ ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, εμφανίζοντας τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ της χούντας των Συνταγματαρχών και κυβέρνησης Μαρκεζίνη, Διομήδη Αγγελόπουλος, ως πατέρα του πρωθυπουργού. Στη συνέχεια, ο νυν και υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συνάντησε την «ζωντανή» διάψευση από τους συνομιλητές του, με τον ίδιο να επιμένει φωνάζοντας «δεν ανακαλώ τίποτα».

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στο «Kontra Channel», ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε από την κάμερα να κάνει κοντινό πλάνο στο κινητό του τηλέφωνο, επιδεικνύοντας φωτογραφία των χουντικών, ανάμεσα στους οποίους υποστήριζε πως βρίσκεται ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα.

«Ο Παπαδόπουλος, ο Παττακός, ο Μακαρέζος...» ανέφερε ο Μ. Κεφαλογιάννης, με τους συνομιλητές του να τον προειδοποιούν πως «κύριε Κεφαλογιάννη, αναπαράγετε fake news», και τον ίδιο να συνεχίζει απτόητος.

«Ακούστε με, να τελειώσω... Και ο Ηρακλής Τσίπρας» συμπληρώνει ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ λίγα λεπτά μετά, οι υπόλοιποι καλεσμένοι του τηλεοπτικού πάνελ, μεταξύ των οποίων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Αμανατίδης του επεδείκνυαν σχετικό δημοσίευμα των «Ελληνικά Hoaxes», κατά το οποίο το επίμαχο πρόσωπο που υποστήριζε πως είναι ο πατέρας του πρωθυπουργού, είναι το στέλεχος της χούντας των συνταγματαρχών, Διομήδης Αγγελόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά τη διάψευση και τις υποδείξεις πως πρόκειται για άλλο πρόσωπο, ο Μ. Κεφαλογιάννης επέμενε στους ισχυρισμούς του, υποστηρίζοντας πως «έχω καταγγελίες», ενώ μόλις του επέδειξαν και βίντεο του Αγγελόπουλου όπου είναι ο ίδιος με τη φωτογραφία, εκείνος φώναζε «δεν ανακαλώ τίποτα».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Δημοσίευση: Μαΐου 10, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αυτοεξευτελισμός Κεφαλογιάννη με fake φωτογραφία «του πατέρα του Τσίπρα» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator