ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Απόφαση για επανέναρξη εργασιών στο εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων

0Παραδίδουμε τους εχθρούς της ανάπτυξης του Δήμου στην κρίση των Κορινθίων.

Μετά την προσφυγή του δήμου στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Τρίπολης εκδόθηκε σήμερα η απόφαση Ν23/2019 βάση της οποίας αναμένεται άμεσα να ξεκινήσουν και πάλι οι εργασίες για την κατασκευή του εργοστασίου ανακύκλωσης και κομποστοποίησης. Ένα έργο 100% φιλικό προς το περιβάλλον που θα δώσει τη δυνατότητα στο Δήμο να εκτελεί ο ίδιος την ολοκληρωτική διαχείριση των απορριμμάτων του. Κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και ο Δήμος Κορινθίων είναι ο πρωτοπόρος αυτής της διαδικασίας που «δείχνει» το δρόμο και σε άλλους Δήμους που δεν θέλουν να φορτώσουν τους δημότες τους με τεράστιες αυξήσεις τελών, από 80-100%!!

Αυτό κάποιοι δεν ήθελαν με τίποτα να συμβεί! Τους καταλαβαίνουμε απόλυτα… Σκέφτηκαν ότι, «εκλογές είναι, δεν πρέπει ο Πνευματικός να εγκαινιάσει ένα τόσο μεγάλο έργο που απαλλάσσει το Δήμο από το «βραχνά» των σκουπιδιών και της διάθεσής τους». Προσέφυγαν όπου μπορούσαν, έκαναν δηλώσεις επί δηλώσεων εναντίον του έργου, μάζεψαν υπογραφές «κολλητών και φίλων» για να μην προχωρήσουν οι εργασίες και να μη γίνει το εργοστάσιο.

Έκαναν όμως ένα πολύ σοβαρό λάθος, το οποίο έχει αποδειχθεί ότι οι Κορίνθιοι δεν το συγχωρούν ποτέ! Λειτούργησαν με γνώμονα μόνο το προσωπικό τους συμφέρον και την φιλοδοξία για εξουσία και όχι με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου και των Δημοτών. Νόμιζαν ότι ο Δήμαρχος θα μείνει απαθής και δεν θα καταγγείλει όσα «παράξενα και παράδοξα» συνέβησαν τις τελευταίες μέρες, λες και δεν τον ξέρουν τόσα χρόνια!!

Η αμετροεπής φιλοδοξία, τους κάνει να προτιμούν να στερήσουν από τους πολίτες αυτού του Δήμου ένα έργο τεράστιας σημασίας. Προτιμούν να στερήσουν 40 περίπου θέσεις εργασίας από συμπολίτες μας. Μόνο και μόνο για να πλήξουν τον Δήμαρχο και να βγαίνουν στα καφενεία και στις πλατείες και να λένε ότι η πόλη και τα χωριά είναι γεμάτα σκουπίδια.

Ο σοφός λαός όμως λέει, «ότι όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου, πολλές φορές πέφτει ο ίδιος μέσα». Έτσι και όσοι θέλησαν να πλήξουν αυτή τη Δημοτική αρχή και να σταματήσουν αυτό το έργο, καθαρά για προεκλογικούς λόγους και για προσωπικά συμφέροντα, παραδίδονται σήμερα στην κρίση του Κορινθιακού λαού και των δημοτών. Και να είναι σίγουροι, ότι οι Κορίνθιοι έχουν πολύ καλή μνήμη και είναι σκληροί στην κρίση τους και στις αποφάσεις τους. Και δυστυχώς γι’αυτούς, θα το διαπιστώσουν πολύ σύντομα….

Εκ του γραφείου τύπου
Δημοσίευση: Μαΐου 10, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Απόφαση για επανέναρξη εργασιών στο εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator