ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ: "Τι έχει να μας πει τώρα ο Πρόεδρος των Ελλήνων δημοσκόπων κ. Γεράκης της εταιρείας MARC;"

0



ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ

Όταν μιλούσα για δημοσκοπήσεις μαϊμούδες μερικοί μου έστελναν και εξώδικο.
Τί έχει να μας πει τώρα ο Πρόεδρος των ελλήνων δημοσκόπων κ. Γεράκης της εταιρείας MARC;
Ένα συγγνώμη δεν θα έβλαπτε κε Γεράκη και αγαπητά μέσα ενημέρωσης της Κορινθίας, που τρέξατε να γράψετε και να πείτε απίστευτα πράγματα για να δημιουργήσετε αίσθημα νίκης σε ένα συνδυασμό;
Ευτυχώς για τους Κορίνθιους δεν έλαβα 13,4% που έδινε η δημοσκόπησή σας μόλις πρόσφατα τον Απρίλιο.Ούτε φυσικά έλαβε 8,5% ο κ. Καλλίρης, μα ούτε 27% ο κ. Πνευματικός και 20% ο κ. Νανόπουλος.
Αν αυτά κε Γεράκη δεν είναι δημοσκοπήσεις μαϊμούδες τότε πείτε μας τί είναι;
Και βέβαια αυτό έγινε και το Δεκέμβριο 2018 με άλλη δημοσκόπησή σας:
Πνευματικός 30,3%
Νανόπουλος 23,7%
Σταυρέλης 14,7%
Καλλίρης 9,5%
Πετύχατε όμως τον σκοπό σας.
Απλά ερωτώ δεν υπάρχει αρμόδιο όργανο να παρέμβει για την χειραγώγηση της κοινής γνώμης;

Δημοσίευση: Μαΐου 29, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ: "Τι έχει να μας πει τώρα ο Πρόεδρος των Ελλήνων δημοσκόπων κ. Γεράκης της εταιρείας MARC;""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator