Δημήτρης Ραψωματιώτης: Η συνέπεια λόγου και έργων δεν είναι εμμονή αλλά αξιοπρέπεια!

0
Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος με το πολύ σοβαρό θέμα «Σχέδιο Νόμου για το Γενικό Εμπορικό Μητρώο», βρίσκομαι σήμερα στην Αθήνα.

Δυστυχώς, λείπει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου της Κορινθίας και άλλοι πρόεδροι και εκπρόσωποι από τα υπόλοιπα Επιμελητήρια της Ελλάδας, ίσως γιατί βλέπουν την Κ.Ε.Ε.Ε. ως ευκαιρία για ταξίδια ανά την Ελλάδα, με πληρωμένα τα έξοδα από το Επιμελητήριο και όχι ως μέσο συνεργασίας και στήριξης του θεσμού.

Δυστυχώς, το Επιμελητήριο και οι επαγγελματικοί φορείς είναι το σκαλοπάτι για κάτι άλλο.

Τα μέλη του όμως, οι επαγγελματίες, οι έμποροι, οι επιχειρηματίες, τι κάνουν;

Τους αρέσει να τους κοροϊδεύουν, να τους χρησιμοποιούν, να τους τάζουν και να τους ξεχνούν, φυσικά στην πορεία;

Δημήτρης Ραψωματιώτης
Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Κορινθίας
& Εκπρόσωπος της Γ.Σ. στην Κ.Ε.Ε.Ε.
Δημοσίευση: Μαΐου 08, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δημήτρης Ραψωματιώτης: Η συνέπεια λόγου και έργων δεν είναι εμμονή αλλά αξιοπρέπεια!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator