ΚΙΑΤΟ: Δημήτρη κοίτα τι έκανες !!! - ΒΙΝΤΕΟ

0Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η κεντρική συγκέντρωση του Συνδυασμού «Δύναμη Αλλαγής» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Σικυωνίων Δημήτρη Παπαγεωργίου στο ασφυκτικά γεμάτο Συνεδριακό Κέντρο «Μάλλιος» στη θέση Αρκούδα στο Κιάτο όπου παρουσίασε τους βασικούς στόχους τους προγράμματός του και τους συμβούλους του συνδυασμού.


Το βίντεο είναι από τη ζωντανή σύνδεση του ΗΛΕΚΤΡΑ TV:

Δημοσίευση: Μαΐου 08, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Δημήτρη κοίτα τι έκανες !!! - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator