ΚΟΤΖΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΚΕΦΕΡΛΗ ΒΑΣΩ: ΔΥΝΑΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ

0Την έκπληξη της τελευταίας στιγμής έκανε ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός, στη «μάχη» για τις εκλογές του Δήμου Κορινθίων ανακοινώνοντας τη γνωστή επιχειρηματία Κοτζαγεωργίου – Κεφερλή Βασιλική (Βάσω) από την Ιωνία Κορίνθου, ως υποψήφια σύμβουλο για τη Δημοτική Κοινότητα Κορίνθου. Μια συνεργασία ορόσημο για τα δημοτικά δρώμενα!!
Δημοσίευση: Μαΐου 09, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΤΖΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΚΕΦΕΡΛΗ ΒΑΣΩ: ΔΥΝΑΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator