Απερχόμενος και κρυπτόμενος Περιφερειάρχης

0
Μόνο σε συνθήκες πολιτικού θερμοκηπίου φαίνεται πως λειτουργεί ο απερχόμενος και κρυπτόμενος Περιφερειάρχης, κ. Τατούλης. Δεν αντέχει την ισότιμη πολιτική αντιπαράθεση, δε μπορεί να ανταπεξέλθει στη βάσανο των μη στημένων ερωτήσεων. Αισθάνεται τόσο εκτεθειμένος από το μηδενικό του έργο στην Περιφέρεια, ώστε προτιμά να υποστεί το κόστος της φυγομαχίας, παρά να εκτεθεί τελεσίδικα μπροστά στα μάτια χιλιάδων Πελοποννησίων.

Όλοι τον θυμόμαστε, πριν από λίγες εβδομάδες, στη διακαναλική συνέντευξη – "παράσταση για έναν ρόλο" που είχε παραχωρήσει σε φιλικά του μέσα και δημοσιογράφους, να καλεί τους συνυποψηφίους του σε debate, «όπου θέλουν και με όποιους δημοσιογράφους θέλουν». Πραγματοποιήθηκε λοιπόν η επιθυμία του, διεξήχθη το debate στον τηλεοπτικό σταθμό SUPER TV, οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες παρόντες, παρουσίασαν τις θέσεις τους για τα μεγάλα θέματα της Πελοποννήσου, ο κύριος Περιφερειάρχης όμως, άφαντος! Ίσως είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις … να υπόσχεται ξανά τα ίδια έργα που δεν έκανε επί εννέα χρόνια.

Από τις υποχρεώσεις του αυτές θα τον απαλλάξουν σύντομα οι πολίτες της Πελοποννήσου, οι οποίοι θα αναδείξουν στη θέση διακυβέρνησης της Περιφέρειας ανθρώπους που δεν κρύβονται, ανθρώπους που έχουν την ικανότητα, την αποφασιστικότητα και το σχέδιο να την οδηγήσουν σε νέους δρόμους. Δρόμους ανάπτυξης και προόδου.
Δημοσίευση: Μαΐου 08, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απερχόμενος και κρυπτόμενος Περιφερειάρχης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator