Αβράτογλου- Δημούλια Κωνσταντίνα: Άλλη μια ξεχωριστή προσωπικότητα υποψήφια με το ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ

0
Αβράτογλου- Δημούλια Κωνσταντίνα(Ντίνα)

Είμαι η Αβράτογλου-Δημούλια Κωνσταντίνα(Ντίνα) του Αθανασίου γεννημένη το 1969 στο Κλημέντι Κορινθίας. Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Κιάτου. Είμαι μόνιμη κάτοικος Κιάτου, παντρεμένη με τον Γιώργο Αβράτογλου και έχουμε αποκτήσει 4 παιδιά. Εργάζομαι για πολλά χρόνια στο χώρο της εστίασης και σε τουριστικές επιχειρήσεις. Έχω την τιμή να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο με τον συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Σπύρου Σταματόπουλου με σκοπό να προσφέρω στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου μας.
Δημοσίευση: Μαΐου 08, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αβράτογλου- Δημούλια Κωνσταντίνα: Άλλη μια ξεχωριστή προσωπικότητα υποψήφια με το ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator