Το παρακάνατε κ. Τατούλη

0
Επανειλημμένα έχουμε καταγγείλει τον κ. Τατούλη για την απραξία του στα σοβαρά προβλήματα και τις αναπτυξιακές προοπτικές της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την οποία διοικεί εδώ και εννέα έτη. Τελευταία ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η ενασχόλησή του με μικρά, πελατειακά έργα για τα οποία δεν έχει καν αρμοδιότητα. Είναι προφανές ότι το μόνο που τον απασχολεί είναι η επανεκλογή του στις επερχόμενες εκλογές.

Έτσι, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, το Περιφερειακό Συμβούλιο καλείται σήμερα (8/5), σε σύνολο 34 θεμάτων στην ημερήσια διάταξη, ν’ αποφασίσει για 24 που αφορούν προγραμματικές συμβάσεις για έργα σε Δήμους και εκκλησίες! Και μάλιστα όταν σε περίοδο προεκλογική, απαγορεύεται από το νόμο να ξεκινούν νέα έργα στους Δήμους. Εύλογα κανείς αναρωτιέται, μήπως μετέχει σε Δημοτικό ή Εκκλησιαστικό Συμβούλιο;

Αν και έχει κληθεί από την παράταξή μας, να μην το παρακάνει με την «επιλεκτική» συνεισφορά σε Δήμους, Εκκλησίες και άλλους φορείς, συνεχίζει την «άγρα ψήφων», εντάσσοντας έργα που δεν πρόκειται καν να υλοποιηθούν. Ήδη τα πρώτα χειροπιαστά μηνύματα καταγγέλθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας. Συγχρόνως, με αυτή την τακτική του «αδικεί» και υποβαθμίζει τις δράσεις εκείνες που πρέπει να γίνουν αυτήν την περίοδο.

Δεν δεχόμαστε μετά από τόσες προειδοποιήσεις να γίνουμε συμμέτοχοι σε ένα προεκλογικό παιχνίδι της Περιφερειακής Αρχής, το οποίο ευτελίζει τα θεσμικά όργανα της Περιφέρειας και τους συμμετέχοντες σε αυτά. Δυστυχώς ο κ. Τατούλης δεν έχει πάρει κανένα μάθημα από τη νέα δυναμική που διαμορφώνεται λόγω της εφαρμογής της απλής αναλογικής, που απαιτεί συναινέσεις και συνδιαμορφώσεις στη λήψη αποφάσεων.

Για την «Πελοπόννησος Πρώτα»
ο επικεφαλής Νίκος Πατσαρίνος
Δημοσίευση: Μαΐου 08, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το παρακάνατε κ. Τατούλη "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator