ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Και η Ελένη Παπαπαναγιώτου - Παναγοπούλου υποψήφια με το Βασίλη Νανόπουλο

0



Η Ελένη Παπαπαναγιώτου Παναγοπούλου γεννήθηκε το 1954 και μεγάλωσε στη Κόρινθο όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. 

Μοναδική κόρη του Ιωάννη και της Ματίνας Παναγοπούλου (Σταμάτας) γνωστού παλαιού επαγγελματία του κέντρου με καταγωγή από τα Αθίκια Κορινθίας. 

Παντρεύτηκε τον Παναγιώτη Αν. Παπαπαναγιώτου ιατρό μικροβιολόγο και πρώην Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας και έχει δύο παιδιά την Ματίνα, ιατρό δερματολόγο και τον Αναστάσιο, πολιτικό μηχανικό. Φοίτησε στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου απ' όπου και αποφοίτησε το 1978.

Καταξιώθηκε επαγγελματικά ασκώντας το επάγγελμα του χειρουργού οδοντίατρου θεραπεύοντας πλήθος ασθενών στα 40 χρόνια εργασίας της με ήθος και ευθύνη απέναντι στο κοινωνικό σύνολο αλλά και στον εαυτό της, που όσοι την γνωρίζουν ξέρουν πως είναι ο αυστηρότερος κριτής της. 

Ανέπτυξε έντονη πολιτική σκέψη από τα φοιτητικά της χρόνια και τώρα, ως παλαιά Κορίνθια με εμπειρία στα προβλήματα της πόλης καθώς και με μεγάλη αγάπη για την πόλη και τους ανθρώπους της, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί ώστε να ξαναβρεί η Κόρινθος την περίοπτη θέση που της ανήκει. 

Με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας, αλλά και στρατηγικό όραμα για ένα καλύτερο μέλλον όλων των Κορινθίων διαθέτει τις δυνάμεις της στην προσπάθεια της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ και του ΒΑΣΙΛΗ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ.
Δημοσίευση: Μαΐου 08, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Και η Ελένη Παπαπαναγιώτου - Παναγοπούλου υποψήφια με το Βασίλη Νανόπουλο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator