ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΣΙΝΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

0
Το Πολιτιστικό Βήμα Φενεού σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Φενεού σας προσκαλεί το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 και ώρα 19.15 μμ. στο παλαιό Δημοτικό Σχολείο Μεσινού, σε μία εκδήλωση με θέμα τις αλησμόνητες πατρίδες.

Θα παρουσιαστεί το έργο « ο Διωγμός » της Λεπίπα Ραχήλ από την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα των « Αδέσμευτων Περιστεριωτών ».

Το έργο αναφέρεται στον διωγμό που υπέστησαν οι Έλληνες της Σμύρνης και του Πόντου καθώς και στην άδικη απέλαση των Ελλήνων από την Πόλη και την προδοσία στην Κύπρο.

Παίζουν :

Φωφώ: Λεπίπα Ραχήλ
Ελισσώ :Σάσα Στρίγκου
Στάλω: Μαριάννα Ποσοτίδη
Δέσποινα : Σοφία Μπουλάμαντη
Εφημεριδοπώλης :Παναγιώτης Ίβρος

Τραγουδούν :Αγγελική Φωτεινέα & Αργυρώ Βέκαρη

Φιλική Συμμετοχή

Μάνα Ελλάς : Καίτη Μάνου

Σκηνοθετική προσέγγιση και σκηνικά από όλη την ομάδα

EIΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Δημοσίευση: Μαΐου 08, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΣΙΝΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator