ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ

0Τα λιμνάζοντα νερά στο παραμελημένο από την παρούσα δημοτική αρχή «προάστιο» του Κιάτου, το Κάτω Διμηνιό, έρχεται να ταράξει ο νέος συνδυασμός «Ανεξάρτητη Δύναμη Ευθύνης Κάτω Διμηνιού».

Με κέφι, γνώσεις, διάθεση για προσφορά και προπαντός με αγάπη για το χωριό που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε, ενώσαμε τις δυνάμεις μας για να διεκδικήσουμε την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στον τόπο μας και την διαμόρφωση καλύτερων συνθηκών διαβίωσης για εμάς και τα παιδιά μας.

Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να διεκδικήσουμε μαζί το μέλλον που μας αξίζει.

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού

ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΜΑΡΙΝΗ

ΒΛΑΣΗΣ ΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΙΛΤΟΣ ΚΕΛΛΑΡΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΡΤΣΑΛΗ

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ
Δημοσίευση: Μαΐου 07, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator