ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Καφές και συζήτηση με το Χρήστο Κορδώση - ΒΙΝΤΕΟ

0Μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με την παράταξη του Πελοπίδα Καλλίρη και πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Χρήστο Κορδώση.

Μίλησε για τη δουλειά του, τους λόγους αποχώρησης από τη Συμμαχία Πολιτών, τους λόγους σύμπλευσης με τον Πελοπίδα Καλλίρη, τις σχέσεις του με το κόμμα, το δεύτερο γύρο και τι θα κάνει ο ίδιος και ο συνδυασμός και τις σχέσεις με τον Πνευματικό και με Σταυρέλη.ekorinthos.gr
Δημοσίευση: Μαΐου 07, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Καφές και συζήτηση με το Χρήστο Κορδώση - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator