Γιώργος Δέδες - ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ: Πρόγραμμα επισκέψεων υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων - Τρίτη 7 Μαΐου

0Επισκέψεις σε χωριά του Νομού Κορινθίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα Τρίτη, 7 Μαΐου 2019, υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού «ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ», του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Γιώργου Δέδε.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα επισκέψεων έχει ως εξής:

· Σπαθοβούνι 19:30

· Κουταλάς 20:00

· Κλένια 20:30

· Αγιονόρι 21:00

· Στεφάνι 21:30
Δημοσίευση: Μαΐου 07, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιώργος Δέδες - ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ: Πρόγραμμα επισκέψεων υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων - Τρίτη 7 Μαΐου "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator