Γιώργος Δέδες από Λυγουριό, Νέα και Παλαιά Επίδαυρο και Αδάμι: «Προχωράμε μαζί για την αναγέννηση της Πελοποννήσου»

0

Τη Νέα και Παλαιά Επίδαυρο, το Αδάμι και το Λυγουριό, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιώργος Δέδες, συνεχίζοντας το εντατικό πρόγραμμα περιοδειών που πραγματοποιεί σε όλη την έκταση της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

«Μέσα από την άμεση και αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους της Πελοποννήσου, μεταφέρεται το μήνυμα της νικηφόρας πορείας των Νέων Δρόμων, της αισιόδοξης πορείας για την αναγέννηση και την ανόρθωση του τόπου μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Δέδες.

Συνοδευόμενος από υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Αργολίδας, ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο», συζήτησε με τους κατοίκους της Επιδαυρίας, άκουσε τις απόψεις τους, τους ενημέρωσε για τις παρεμβάσεις που περιλαμβάνονται στο σχέδιό του για την Αργολίδα και εξέφρασε την ισχυρή του πεποίθηση ότι μπορεί να ανοίξει μια νέα εποχή, προόδου και ανάπτυξης στην Πελοπόννησο.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Λυγουριό, ο Γιώργος Δέδες αναφέρθηκε στους τρεις άξονες του αναπτυξιακού σχεδίου της παράταξής του για την Αργολίδα, οι οποίοι είναι: Η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα με παρεμβάσεις για τη διάδοση της ψηφιακής γεωργικής καλλιέργειας και την πλήρη χρήση του "αναβαλλόμενου" Ανάβαλου, η ανάπτυξη του τουρισμού πέρα από το μέχρι τώρα μοντέλο, με τη δημιουργία δράσεων για την προώθηση του θεματικού τουρισμού και τέλος, η χρήση του αγωγού φυσικού αερίου, ο οποίος διέρχεται από το Νομό Αργολίδος, αλλά δεν συνδέεται με τα νοικοκυριά, ούτε με τις τοπικές βιομηχανίες. Επιπλέον, ο Γιώργος Δέδες υπογράμμισε το πόσο πίσω έχουν μείνει τα προγράμματα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μιας και μέχρι στιγμής, η απορρόφηση των χρηματοδοτήσεων βρίσκεται μόλις στο 19%.

«Είμαστε η παράταξη που διαθέτει συγκεκριμένο στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης για τη νέα εποχή, στην οποία η Πελοπόννησος πρέπει να πρωταγωνιστεί», τόνισε ο Γιώργος Δέδες. «Είμαστε η παράταξη που καλεί τους πολίτες να γίνουν συμμέτοχοι, ενεργοί και συνοδοιπόροι, όχι μόνο μέχρι τις εκλογές αλλά και μετά, ώστε να βάλουμε τις βάσεις για μια Πελοπόννησο αντάξια της Ιστορίας και των ανθρώπων της», ανέφερε στο κλείσιμο της ομιλίας του.
Δημοσίευση: Μαΐου 19, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιώργος Δέδες από Λυγουριό, Νέα και Παλαιά Επίδαυρο και Αδάμι: «Προχωράμε μαζί για την αναγέννηση της Πελοποννήσου» "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator