ΧΟΥΣΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΥΜΑ" ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ: «ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ» - ΒΙΝΤΕΟ

0Δημόσια καταγγελία απόψε από το Κιάτο και το ιστορικό καφενείο "Λαδά" από τον υπ. Δήμαρχο Βαγγέλη Χουσελά προς την δημοτική αρχή.
Για πρώτη φορά ο επικεφαλής του συνδυασμού "ΔΗΜΟΣ" τολμά υπεύθυνα και βγάζει στην επιφάνεια επίσημους ισολογισμούς του Δήμου Σικυωνίων που αποδεικνύουν, όχι μόνο ότι το πλεόνασμα των 3,8 εκ.,για το οποίο υπερηφανεύεται η δημοτική αρχή, (παρά την απελπιστική εικόνα του δήμου σε όλα τα επίπεδα), είναι ανύπαρκτο, αλλά υπάρχει και ΕΛΛΕΙΜΜΑ !!!

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση: Μαΐου 19, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΧΟΥΣΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΥΜΑ" ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ: «ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator