ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΡΓΟ – ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα των κατοίκων του Άσσου

0
















Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα το βράδυ της Παρασκευής στην προγραμματισμένη ομιλία του Δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού στον Κάτω Άσσο και στον Άσσο. Η φόρτιση ήρθε όταν, μετά τον τοπικό πρόεδρο Ναπολέοντα Γιαννακουλόπουλο, τον Δήμαρχο προσφώνησε ο πρώην Δήμαρχος Άσσου – Λεχαίου και νυν Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορινθίων Χαράλαμπος Καμπούρης, ο οποίος αυτή τη φορά δεν είναι εκ νέου υποψήφιος, αλλά στηρίζει ανοικτά το μεγάλο έργο και την υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου.

Βουρκωμένος και με τρεμάμενη φωνή, ο κ. Καμπούρης απευθυνόμενος στους συγχωριανούς του ανέφερε εκτός των άλλων: «Είναι μια συγκινητική βραδιά για μένα η αποψινή… Με τη δική σας στήριξη και την εμπιστοσύνη σας έγινα κάποτε Δήμαρχος εδώ, και έπειτα Αντιδήμαρχος στο νέο Δήμο Κορινθίων. Χωρίς αυτή τη μεγάλη στήριξή σας, δεν θα ήμουν τίποτα!»

Χ. Καμπούρης: Ο Α. Πνευματικός είναι ΜΑΧΗΤΗΣ και ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

«Ο Αλέξανδρος Πνευματικός δεν είναι μόνο ένας άξιος και πετυχημένος Δήμαρχος. Είναι ένας μαχητής και πάνω απ΄ όλα ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ που χρειάζεται ο Άσσος και ο Δήμος για να προχωρήσει μπροστά! Αυτά που είχε πάντα στο μυαλό του από νωρίς το πρωί που έρχεται στο Δημαρχείο, ήταν τρία πράγματα: Η υδροδότηση, η διαχείριση των απορριμμάτων και η αποχέτευση. Και τα τρία, ή έχουν ήδη γίνει, -όπως το νερό-, ή έχουν ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθούν άμεσα. Οφείλουμε λοιπόν να τον στηρίξουμε και πάλι, προς όφελος όλων των κατοίκων του Άσσου μας και όλου του Δήμου. Σας ευχαριστώ πολύ…», κατέληξε ο Χ. Καμπούρης.

Το λόγο πήρε αμέσως ο Δήμαρχος ευχαριστώντας τον Αντιδήμαρχο και συνεργάτη του όλα τα τελευταία χρόνια. «Ευχαριστώ τον Χαράλαμπο Καμπούρη, ο οποίος ασκεί καθήκοντα Αντιδημάρχου, χωρίς να πληρώνετε! Όπως ευχαριστώ και τον πρόεδρο του Άσσου Ναπολέοντα Γιαννακουλόπουλο»…

Πριν 5 μήνες ήρθε πόσιμο νερό και στη Δ.Ε. Άσσου – Λεχαίου!

«Τα τελευταία χρόνια άκουσα πολλά «Μπράβο», αλλά και κριτική, άλλες φορές άδικη, κάποιες όμως και δίκαιη. Και βάλαμε ένα στοίχημα με πείσμα: Να κάνουμε και να προσφέρουμε έργο σε αυτό τον τόπο. Με θυσίες δεκαετιών, αρχικά φέραμε το νερό, πρώτα στην Κόρινθο και μετά στις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου. Αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου ήρθε νερό και στη Δημοτική Ενότητα Άσσου – Λεχαίου. Ποιοτικό πόσιμο νερό και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό! Το επόμενο διάστημα θα γίνει κι ένα μεγάλο έργο αντικατάστασης των σωληνώσεων του δικτύου»….

Έχουν δεσμευτεί 49,5 εκ. ευρώ για το αποχετευτικό δίκτυο

«Το αποχετευτικό δίκτυο προχωράει κανονικά κι έχουμε δεσμεύσει 49,5 εκ. ευρώ και για τη Δημοτική Ενότητα Άσσου – Λεχαίου για ένα τεράστιο έργο που θα προστατεύσει τις παραλίες μας και ολόκληρη την περιοχή και που θα δώσει, -μαζί με το νερό-, ώθηση για ανάπτυξη».

Όταν η Πελοπόννησος έρθει σε αδιέξοδο με τα σκουπίδια,

Εμείς θα έχουμε δικό μας εργοστάσιο διαχείρισης!

«Και όσον αφορά στη διαχείριση των απορριμμάτων, εκεί είμαστε πρωτοπόροι, όχι μόνο στην Πελοπόννησο, αλλά σε όλη τη χώρα. Όταν τα αδιέξοδα της διαχείρισης των απορριμμάτων «πνίξουν» όλες τις περιοχές της Πελοποννήσου, εμείς θα έχουμε ήδη έτοιμο ένα εργοστάσιο ολοκληρωμένης διαχείρισης!».

«Ένα τεράστιο έργο για την περιοχή σας, είναι και η εκμετάλλευση του νερού του Βιολογικού Καθαρισμού. Για την άρδευση των καλλιεργειών των αγροτών, που θα μειώσει στο ελάχιστο το κόστος παραγωγής».

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για να πανηγυρίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

«Όλα όσα έχουμε στο πρόγραμμά μας, θέτουν τις βάσεις για ανάπτυξη και για νέες θέσεις εργασίας. Γι΄ αυτό αυτή η πορεία πρέπει να συνεχιστεί. Γιατί ήταν, είναι και θα είναι πάντα μια ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για μετά τις εκλογές για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη ΝΙΚΗ!! Για να πάει ο Άσσος και ο Δήμος Κορινθίων ακόμα πιο μπροστά! Σας ευχαριστώ από καρδιάς!!», κατέληξε ο Αλέξανδρος Πνευματικός, απόλυτα ικανοποιημένος.
Δημοσίευση: Μαΐου 20, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΡΓΟ – ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα των κατοίκων του Άσσου "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator