ΣΕ ΒΕΛΙΝΑ ΚΑΙ ΣΟΥΛΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

0
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιδιαίτερο βάρος στον απευθείας διάλογο με τις τοπικές κοινωνίες δίνει ο Δήμαρχος Σικυωνίων, Σπύρος Σταματόπουλος, ο οποίος συνεχίζει την περιοδεία του και την καθημερινή επικοινωνία με τους δημότες. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία Νέων Σικυωνίων», συνοδευόμενος από κλιμάκιο υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων, επισκέφτηκε την Παρασκευή, 17 Μαΐου, τις Τοπικές Κοινότητες Βελίνας και Σουλίου, όπου έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης από τον κόσμο που τον υποδέχτηκε με ενθουσιασμό και χαρά. «Προχωράμε το έργο μας και σχεδιάζουμε το μέλλον του Δήμου με συνέπεια στις υποσχέσεις μας προς τους δημότες και με ειλικρίνεια» είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος, κάνοντας αναφορά, κυρίως, στα θέματα καθημερινότητας και εξυπηρέτησης του δημότη, αλλά και στα μικρά τεχνικά έργα (παρεμβάσεις ηλεκτροφωτισμού, εργασίες καθαρισμού, διάνοιξη γεώτρησης και πολλών άλλων), που ήταν απαίτηση των κατοίκων και, είτε έχουν ολοκληρωθεί, είτε αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα. Συνεπής στο λόγο του, ειλικρινής, ακούραστος, μεθοδικός στις ενέργειές του, με όραμα και σχεδιασμό, ο Σπύρος Σταματόπουλος έχει καταφέρει να κάνει το Δήμο σημείο αναφοράς και τόπο προορισμού για κάθε επισκέπτη. Ως άνθρωπος με μακρά αυτοδιοικητική πορεία, έχει αποδείξει πως είναι ιδιαίτερα ικανός, οργανωτικός, εργατικός και πολύ αποτελεσματικός. Δύναμη του, όπως χαρακτηριστικά είπε, είναι η σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες από τους οποίους ζήτησε ισχυρή εντολή στις 26 Μαΐου για να συνεχίσει ο δήμος την πορεία του.
Δημοσίευση: Μαΐου 19, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΕ ΒΕΛΙΝΑ ΚΑΙ ΣΟΥΛΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator