ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟ: Δούρειος ίππος ή αντιπροσωπεία του "Αγκαλιά-ΖΩ" ο δήθεν ανεξάρτητος συνδυασμός ;;;

0



Να ξεκαθαρίσουμε από την αρχή δύο πράγματα για να μην παρεξηγηθούμε... πρώτον οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι από δημόσιες αναρτήσεις των εικονιζόμενων και δεύτερον ο καθένας έχει το δικαίωμα να υποστηρίζει όποιον θέλει και δεν κρίνεται για αυτό... κρίνεται για τη δημόσια θέση που παίρνει. Τα έγγραφα είναι δημόσια.

Οποιαδήποτε απάντηση θα δημοσιευτεί και όποιος απαντήσει θα κερδίσει ένα παγουρίνο, δώρο από το Δήμαρχο.

Οι πρωταγωνιστές της απόλυτης απραξίας της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής από τα κεντρικά και τα τοπικά ψηφοδέλτια αλλά και του τοπικού "πολιτιστικού" συλλόγου ξύπνησαν από τον πενταετή ύπνο τους για... να σώσουν το χωριό !!!

Οι υπεύθυνοι της κατάντιας του Κάτω Διμηνιού ήσαν πρωταγωνιστές το 2014 στα ψηφοδέλτια της απερχόμενης Δημοτικής αρχής αλλά και της αντιπολίτευσης που έχασε τη μιλιά της για 5 ολόκληρα χρόνια μέχρι να συνταχτεί πλήρως, σχεδόν αμέσως μετά τις εκλογές του 2014.

Ο δήθεν ανεξάρτητος συνδυασμός που τελικά δεν έχουμε ακόμα καταλάβει αν είναι Δούρειος ίππος της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, παραμάγαζο ή αντιπροσωπεία του "Αγκαλιά-ΖΩ" (δείτε εδώ) στο Δημαρχείο και ψάχνει τρόπο να ξεγελάσει για ακόμα μια φορά τα "θύματά του".

Πρώτο δείγμα και σπαρταριστό είναι πως το πρόγραμμά τους στάλθηκε μόνο στη διαδικτυακή ντουντούκα της "σύνεσης" και... Νέστορα της εργολαβίας και πολύ αργότερα ανέβηκε στο fb ή στάλθηκε σε άλλα μέσα.

Δεύτερο και ακόμα πιο σπαρταριστό ήταν η στάση τους στη χθεσινή επίσκεψη του Δημάρχου στο Κάτω Διμηνιό. Η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού "Αγκαλιά-ΖΩ" κ.Κούγια Αθανασία, που εντελώς τυχαία εμφανίζεται δημόσια μόνο όταν τυχαίνει να βρίσκεται κάπου εκεί γύρω και ο Δήμαρχος και κόπτεται για το καλό του τόπου, είχε πάθει χθες βράδυ... αφωνία !!!
Μάλλον είναι ικανοποιημένη από το μοναδικό έργο της Δημοτικής Αρχής στα 9 χρόνια που όπως ομολόγησε προς τιμή του ο ίδιος ο Δήμαρχος χθες βράδυ είναι "μια παιδική χαρά στον Πευκιά κι αυτή τσουρούτικη" όπως είπε χαρακτηριστικά !!!!!
Ο επικεφαλής κ.Πανούσης ζήτησε να δεσμευτεί ο Δήμαρχος για το πρόγραμμά τους, αλλά ουσιαστική και ξεκάθαρη απάντηση δεν πήρε ποτέ. Παρ'όλα αυτά, δήλωσε πως καλύφθηκε (!!!!!) και έριξε όλες τις ευθύνες στον πρώην πρόεδρο του χωριού κ.Δημήτρη Νικολάου.
Η κα Μποσινά είναι μια πολύ σοβαρή κυρία και μας κάνει εντύπωση η παρέμβασή της η οποία ήταν για μια παιδική χαρά στο χωριό που δεν λειτουργεί... μέχρι εκεί !!!
Ο κ.Τουμπανάκης και η κ.Φωτοπούλου που έχουν συνυπογράψει 80+ δεσμεύσεις είχαν πάθει επίσης αφωνία... τους αρκεί η "τσουρούτικη παιδική χαρά του πευκιά";;; αυτό είναι το όραμά τους για το χωριό;;; !!!

Επιστρέφουμε  λοιπόν στο πρόγραμμα στο οποίο κάνουν λόγο για... στόχους και όραμα και ο πολίτης αναρωτιέται: Τόσα χρόνια γιατί δεν έκαναν τίποτα;;; Δημοτική αρχή ήσαν οι περισσότεροι !!!

Για πάμε να τα δούμε αναλυτικά:


Το 2014 οι κ.κ. Ζούμας και Παπακρίβος ήσαν στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του κ.Σταματόπουλου, ο κ.Μιχόπουλος στο τοπικό του κ.Σταματόπουλου και ο κ.Πανούσης επίσης στο τοπικό με τον κ.Σπανό τον μετέπειτα άμεσο συνεργάτη του κ.Σταματόπουλου.


Αυτά ξέρουμε μέχρι σήμερα... Κανείς τους δε διαχώρισε δημόσια τη θέση του ως όφειλε ώστε να συμμετέχει σε ανεξάρτητο συνδυασμό.... έστω μια τυπική δημόσια δήλωση... ψήφους ζητούν από τον κόσμο... δημόσια πρόσωπα δηλώνουν.

5 χρόνια εναγκαλίζονταν ΔΗΜΟΣΙΑ με την τοπική εξουσία αλλά κανείς τους δεν άρθρωσε ούτε μια λέξη για τα μεγάλα προβλήματα του χωριού.

Ο κ.Πανούσης δεν καταλαβαίνει πως υπάρχει ένα είδος "ασυμβίβαστου" λόγω της σχέσης του με τον πολιτιστικό (υποτίθεται) σύλλογο "Αγκαλιά-ΖΩ" ;;; Είναι γνωστό σε όλους πως οι τοπικές κοινότητες με το νέο νόμο πλέον θα διαχειρίζονται κονδύλια για τον πολιτισμό.

Ο κος Ζούμας ήταν και μέλος στη ΜΗΚΩΝΗ της παιδείας και του πολιτισμού αλλά δεν πάτησε ποτέ το πόδι του σε καμία συνεδρίαση (κάτω φωτο) !!! Δεν αμφισβητούμε την καλή του πρόθεση αλλά γιατί θα το κάνει τώρα;;;


Οι κ.κ.Πανούσης και Μιχόπουλος την τελευταία πενταετία μετείχαν σε όλα τα τοπικά συμβούλια και έπαιρναν αποφάσεις στα τεχνικά προγράμματα (κάτω φωτο) !!!

Δεν έκαναν τίποτα 5 χρόνια γιατί θα κάνουν τώρα;;;


Δηλαδή οι 4 από τους 8 που μετέχουν στην "ανεξάρτητη" κίνηση ήταν και είναι στο πλευρό του νυν Δημάρχου Σπύρου Σταματόπουλου και είχαν πλήρη εξουσία τα τελευταία 5 χρόνια και όλοι τους στελέχη του "Αγκαλιά-ΖΩ" που χαϊδεύουν ΔΗΜΟΣΙΑ ομαδικά και ενίοτε εναλλάξ τα αυτιά μιας Δημοτικής αρχής που έθαψε κυριολεκτικά το χωριό... !!!

Πρόσφατα κάποιο μέλος τους "πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη" να κάνει αφισοκόλληση για το συνδυασμό του νυν Δημάρχου (δείτε εδώ!!!

Το αποτέλεσμα στο χωριό είναι γνωστό σε όλους, το βλέπουμε, το ζούμε... ούτε τη μια πέτρα πάνω στην άλλη δεν έβαλαν.

Μούγκα άπαντες οι εμπλεκόμενοι "ανεξάρτητοι" σε όλα τα μεγάλα ή μικρά προβλήματα του χωριού.

Το μοναδικό έργο στο Κάτω Διμηνιό είναι αυτό.

Εντύπωση προκαλεί (μεταξύ άλλων) μια δέσμευση στην ανακοίνωση του συνδυασμού που κάνει λόγο για "Εξασφάλιση θέσεων εργασίας από την επένδυση των εξοικονομούμενων πόρων" !!!

Για κάντε το λίγο λιανά αυτό...

Δηλαδή θα στέλνουμε βιογραφικά στον κ.Πανούση, τον κ.Μιχόπουλο κλπ για αξιολόγηση ή οι προσλήψεις θα ανακοινώνονται απ'ευθείας μετά από απόφαση της γενικής γραμματέως του ανωτάτου σοβιέτ;;; συγνώμη της προέδρου του "Αγκαλιά-ΖΩ" εννοούσα !!!

Αφήσαμε για το τέλος τη μεγάλη μας συμπάθεια... την "ανεξάρτητη" κυρία Μπαρδή.

Θα της τα γράψουμε από εδώ γιατί όταν της τα γράφαμε στο fb μας έκανε μπλοκ ευθυγραμμισμένη και αυτή στη γραμμή που έχει πάρει από τη... γενική γραμματεία του "Αγκαλιά-ΖΩ" !!!

Η κυρία Μπαρδή λοιπόν μένει στην Κοκκινιά (αυτή και ο θεός δηλαδή) και στη χθεσινή επίσκεψη του Δημάρχου τον ρώτησε "τι θα κάνει σαν Δήμαρχος για να ζωντανέψει η Κοκκινιά" !!!!!!!!

Θα τρελαθούμε τελείως δηλαδή... πιο πιθανό είναι να ζωντανέψουν οι... Άγιοι Ανάργυροι παρά η Κοκκινιά κυρία Μαρία !!!

Παρόλα αυτά η κυρία Μαρία, "ταλιμπάν" του Δημάρχου, θέλει να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει:








Δημοσίευση: Μαΐου 15, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟ: Δούρειος ίππος ή αντιπροσωπεία του "Αγκαλιά-ΖΩ" ο δήθεν ανεξάρτητος συνδυασμός ;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator