ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟ: Το πρωί ανεξάρτητος το βράδυ αφισοκολλητής με... σύνεση !!!

0Μεγάλη πλάκα με τον αριστερό "αγκαλίτσα" που ντρέπεται να υποστηρίξει δημόσια την επιλογή του και το παίζει ανεξάρτητος...
Το πρωί, την ώρα του ανεξάρτητου και... "πολιτιστικού" καφέ, παίρνει οδηγίες στον πεζόδρομο από τον πρώην παπλωματζή και νυν Νέστορα της... εργολαβίας, (ο οποίος ψάχνει θύματα να πουλήσει τα πανηγυράκια του διότι οι κοινότητες θα διαχειρίζονται κονδύλια με το νέο νόμο), και το βράδυ κολλάει αφίσες !!!
Με "σύνεση" σύντροφοι... σας πήραν χαμπάρι !!!

Δημοσίευση: Μαΐου 14, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟ: Το πρωί ανεξάρτητος το βράδυ αφισοκολλητής με... σύνεση !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator