Τριπλασίασε τους τάφους και την "ταρίφα" - Το μοναδικό έργο Σταματόπουλου στο Κάτω Διμηνιό !!!

0



Κάποιοι λένε ότι η στασιμότητα είναι η «ιδανική» κατάσταση των πραγμάτων.

Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτονται στη Δημοτική Αρχή όσον αφορά στο Κάτω Διμηνιό και να θεώρησαν ότι αν αφήσουν τα πράγματα έτσι όπως τα βρήκαν θα έχουν κάνει το καλύτερο δυνατό !!!

Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η παντελής απραξία δέκα χρόνια τώρα !!!

Δέκα χρόνια δεν έγινε το παραμικρό έργο στο χωριό, δέκα χρόνια κυριαρχεί η μιζέρια και το σκοτάδι. Καμία παρέμβαση πουθενά. Ούτε τη μια πέτρα πάνω στην άλλη δεν έβαλαν, στο όνομα της οικονομίας και της "χρηστής διαχείρισης" (;;;).

Το Κάτω Διμηνιό θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στην περιοχή με τη φυσική του θέση, τον Πευκιά του και την παραλία του αλλά χρειάζεται όραμα και βούληση, δύο πράγματα άγνωστα για την απερχόμενη Δημοτική Αρχή.

Ο παραλιακός πεζόδρομος που είχε οραματιστεί ο αείμνηστος Βασίλης Κελλάρης από τον Πευκιά μέχρι τη στροφή της "Πικραγγουριάς" σταμάτησε εν τη γενέσει του από την ατολμία όλων των Δημάρχων που υποχώρησαν στα συμφέροντα εμποδίζοντας τον ανοιχτό ορίζοντα όλου του χωριού στη θάλασσα.

Ένας χώρος άθλησης, ένας χώρος ψυχαγωγίας, μια παιδική χαρά, ένας χώρος στάθμευσης είναι άγνωστες λέξεις για το Κάτω Διμηνιό.
Η μοναδική αίθουσα του κοινοτικού καταστήματος έχει παραχωρηθεί στον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο που τη χρησιμοποιεί αποκλειστικά και κατά το δοκούν.  Η μοναδική πλατεία του χωριού στο σχολείο ήταν ένας σκουπιδότοπος με τους παρακείμενους κάδους οι οποίοι απομακρύνθηκαν με πρωτοβουλία των γύρω κατοίκων σε συνεννόηση με τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Δημήτρη Νικολάου (κάτω φωτο).


Ο καιρός ζυγώνει όμως και σύντομα θα βρεθούν αντιμέτωποι με την πραγματικότητα.

Το μοναδικό έργο του Σταματόπουλου στο Κάτω Διμηνιό είναι η επέκταση του κοιμητηρίου (!!!) και ο τριπλασιασμός του δικαιώματος παραχώρησης τάφων για τους ντόπιους... στο βωμό του τριπλασιασμού των ταμειακών διαθέσιμων ίσως !!! ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ._
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 15, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τριπλασίασε τους τάφους και την "ταρίφα" - Το μοναδικό έργο Σταματόπουλου στο Κάτω Διμηνιό !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator