Από την εντυπωσιακή ομιλία του Βαγγέλη Χουσελά στο Πολυκέντρο Κρυονερίου

0
Από την εντυπωσιακή ομιλία του Βαγγέλη Χουσελά στο Πολυκέντρο Κρυονερίου στις 17.05.2019 παρουσία πλήθους κόσμου. Με στοιχεία από τους επίσημους ισολογισμούς του Δήμου ξεσκέπασε το σαθρό οικοδόμημα των διαφημιζόμενων οικονομικών θαυμάτων του κ. Σταματόπουλου.
Στο τέλος της ομιλίας ακολούθησε συζήτηση στην οποία δόθηκαν ικανοποιητικές απαντήσεις σε ερωτήματα που τέθηκαν σχετικά με τα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και της περιοχής ειδικότερα.
Δημοσίευση: Μαΐου 18, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Από την εντυπωσιακή ομιλία του Βαγγέλη Χουσελά στο Πολυκέντρο Κρυονερίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator