Σε Αγίους Θεοδώρους, Βραχάτι, Βέλο και Ζευγολατιό ο Γιώργος Δέδες, το Σάββατο 18 Μαΐου

0Στους Αγίους Θεοδώρους και χωριά του Δήμου Βέλου – Βόχας θα περιοδεύσει το Σάββατο, 18 Μαΐου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιώργος Δέδες. Συνεχίζοντας τις επαφές του με τους πολίτες σε ολόκληρη την Περιφέρεια, ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο», με την ομάδα των υποψήφιων Συμβούλων της Π.Ε. Κορινθίας, θα ακολουθήσει το εξής πρόγραμμα :

Πρωί: Άγιοι Θεόδωροι
09:30 Επίσκεψη στη λαϊκή αγορά των Αγίων Θεοδώρων

11:00 Ομιλία στην πιτσαρία «Πέτρου»

Απόγευμα: Βραχάτι - Βέλο – Ζευγολατιό
19:00 Επίσκεψη στο Βραχάτι

20:30 Ομιλία στο Βέλο, στο καφενείο «Λουξ»

21:30 Ομιλία στο Ζευγολατιό, στο καφενείο «Τριανταφύλλου»

Δημοσίευση: Μαΐου 18, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σε Αγίους Θεοδώρους, Βραχάτι, Βέλο και Ζευγολατιό ο Γιώργος Δέδες, το Σάββατο 18 Μαΐου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator