"Τσιφλίκι" του «Αγκαλιά-ΖΩ» το κοινοτικό κατάστημα του Κάτω Διμηνιού ;;;

0
Στασίδι από το πρωί της Κυριακής στην είσοδο του προαυλίου του κοινοτικού καταστήματος, που λειτουργούσε ως εκλογικό τμήμα, είχαν πιάσει η πρόεδρος, μέλη του "Αγκαλιά-ΖΩ" και μέλη του θυγατρικού δήθεν ανεξάρτητου συνδυασμού και Δούρειου ίππου της Δημοτικής αρχής.
Το κοινοτικό κατάστημα τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο από το προεδρείο του δήθεν πολιτιστικού συλλόγου και η πρόσβαση σε αυτό δεν είναι εφικτή για κανέναν άλλο συμπολίτη μας. Χθες Κυριακή κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας δε δίστασαν να κάνουν χρήση εκλογικού κέντρου το προαύλιο της κοινότητας. Χαρακτηριστικό είναι πως η αστυνομία τους έκανε παρατήρηση δύο φορές.
Αξίζει να αναφέρουμε πως όλα τα άλλα μέλη των υπόλοιπων συνδυασμών βρίσκονταν διακριτικά στο απέναντι καφενείο.

Δημοσίευση: Μαΐου 27, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Τσιφλίκι" του «Αγκαλιά-ΖΩ» το κοινοτικό κατάστημα του Κάτω Διμηνιού ;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator