ΚΙΑΤΟ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

0Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, στους συμπολίτες μας, για την εμπιστοσύνη με την οποία περιέβαλαν τη «Συμμαχία Νέων Σικυωνίων», δίνοντας της ξεκάθαρο προβάδισμα στον πρώτο γύρο των Δημοτικών Εκλογών. Το αποτέλεσμα της κάλπης δείχνει περίτρανα την προτίμηση των συνδημοτών μας στην παράταξή μας και στο πρόγραμμά μας. Οι πολίτες προτίμησαν την ενότητα, αυτό που είχαμε πει από την αρχή ότι εκπροσωπούμε. Η εμπιστοσύνη σας μας τιμά. Αυτή η νίκη είναι δική σας. Είναι νίκη της δημοκρατίας, είναι νίκη της πολιτικής που ακολουθούμε όλα αυτά τα χρόνια για να αναδείξουμε τον τόπο μας. Είναι νίκη μεγάλη. Στα πρόσωπα των ανθρώπων του συνδυασμού μας τιμήσατε το ήθος και τη διάθεση προσφοράς. Τιμήσατε τις αξίες και το όραμά μας για το δήμο, τον αγώνα μας να συνεχίσει να είναι στους οικονομικά βιωσιμότερους δήμους, να συνεχίσει να είναι πρωταθλητής στις χρηματοδοτήσεις, να συνεχίσει να δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και να ενισχύει την τοπική οικονομία υλοποιώντας αναπτυξιακά έργα. Σας ευχαριστώ θερμά. Το υψηλό ποσοστό νίκης που δώσατε στο συνδυασμό μας μάς τιμά και μας δεσμεύει. Απευθυνθήκαμε στους πολίτες με απόλυτη ειλικρίνεια έχοντας πάντοτε ως γνώμονα την προκοπή του Δήμου μας και το κοινό συμφέρον των συνδημοτών μας ανεξαρτήτως αν μας ψήφισαν. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Σας καλώ να δώσουμε τη μάχη της δεύτερης Κυριακής με την ίδια πίστη και την ίδια αξιοπρέπεια που μας διακρίνει. Συνεχίζουμε τον αγώνα και καλούμε όλους τους πολίτες να συνεχίσουν δυναμικά μαζί μας στην τελική ευθεία προς την κάλπη. Σε αυτόν τον αγώνα, δεν περισσεύει κανείς. Σας ευχαριστώ πολύ.
Δημοσίευση: Μαΐου 27, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator