Α. Πνευματικός: Συνεχίζουμε όλοι μαζί για το Δήμο που μας ενώνει

0
Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα όλους τους πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους και έδωσαν την ευκαιρία στον συνδυασμό της ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ να περάσει στον β΄ γύρο με πολύ μικρή διαφορά από τον αντίπαλο συνδυασμό και βέβαια όλους τους υποψηφίους μας που έδωσαν μια δύσκολη και σκληρή μάχη.

Ταυτόχρονα θέλω να ευχαριστήσω και όσους δεν μας ψήφισαν και είχαν μια άλλη επιλογή, είτε λόγω στήριξης σε κάποιο πρόσωπο συγγενικό ή φιλικό, είτε για άλλους προσωπικούς και πολιτικούς λόγους.

Κάναμε έναν ΕΝΤΙΜΟ, πολιτισμένο και όμορφο αγώνα, καθ΄ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Η αντιπαράθεση με τους συνυποψηφίους μας κινήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος και των αρχών που εμείς πρεσβεύουμε, χωρίς καμία προσωπική επίθεση.

Την επόμενη Κυριακή οι πολίτες του Δήμου Κορινθίων ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ για τον Δήμαρχο της επόμενης τετραετίας. Καλούνται να αποφασίσουν αν θέλουν να προχωρήσει το μεγάλο έργο που έχει συντελεστεί στο τόπο μας και να πάμε μπροστά με ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ή αν θέλουν μια συντηρητική πολιτική προσανατολισμένη σε πρακτικές του παρελθόντος.

Ήμασταν οι πρώτοι που ακόμα και στις ομιλίες μας σε όλες τις περιοχές του Δήμου μιλούσαμε πάντα για ΕΝΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ δυνάμεων για να αντιμετωπίσουμε με ισχυρό κοινωνικό πρόσημο την επόμενη μέρα. Σε αυτή τη μάχη, πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να παραμερίσουμε τις όποιες διαφωνίες μας και να κατανοήσουμε ότι ο μοναδικός μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα του Δήμου μας και ο τρόπος επίλυσής τους.

Ο αγώνας θα δοθεί μαζί με όλους τους πολίτες μέχρι και την τελευταία μέρα για να πορευτούμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ για τον κοινό σκοπό και στόχο. Σε αυτό τον αγώνα θέλουμε μαζί μας όλες τις Κορίνθιες και όλους τους Κορίνθιους. Γιατί μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να οδηγήσουμε τον τόπο που αγαπάμε, εκεί που πραγματικά του αξίζει.
Δημοσίευση: Μαΐου 27, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Α. Πνευματικός: Συνεχίζουμε όλοι μαζί για το Δήμο που μας ενώνει"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator