Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "Αλλάξτε τους και δημοκρατικά ισοπεδώστε τη νοοτροπία τους μια για πάντα στον τόπο μας" !!!

0


Από την ώρα που κατατίθενται οι συνδυασμοί στο Πρωτοδικείο, τα ζητήματα εκλογικής διαδικασίας ανατίθενται σε αυτή. Μέλη αυτής είναι ο επικεφαλής ή ένας εκπρόσωπος κάθε υποψηφίου συνδυασμού. Αν υπάρχει διαφωνία μπορεί να επιληφθεί το δημοτικό συμβούλιο.
Έθεσα ΔΥΟ ζητήματα: 1) ο ηλεκτρονικός πίνακας να είναι απλά ενημερωτικός και οχι προπαγανδιστικό μέσο της δημοτικής αρχής, άλλο ιδιωτικός πίνακας και άλλο δημοτικός δηλαδή περιουσία όλων μας και 2) να κατέβουν τα πανό με το ψευδές περιεχόμενο οτι υπάρχει στην πόλη νερό Στυμφαλίας, ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ!!!!!! Έτσι θα απαγορευόταν συνολικά η αφισοκόλληση για όλους μας. Την άποψη αυτή στήριξαν οι λοιποί συνδυασμοί πλην της σημερινής δημοτικής αρχής.
Τα ζητήματα αυτά παραπέμφθηκαν σε δημοτικό συμβούλιο. Αποχωρησαμε και το θέμα προφανώς έφτασε στο Δήμαρχο.
Όλος ο κόσμος ξέρει οτι αύριο υπάρχει η κεντρική ομιλία του συνδυασμού μας στις 20:00.
"Τυχαία" το δημοτικο συμβούλιο, που θα αποφασίσει για τα εκλογικά θέματα, ορίστηκε στις 20:00.
Πρόκειται για την τρανή απόδειξη του αίσχους και των μεθόδων που ακολουθεί κατά την πτώση της μια "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ", που αποκλείει, τάζει, εκβιάζει και συναλλάσσεται χρηματικώς με δημόσιο χρήμα προκειμένου να βρει υποψηφίους και υποστηρικτές (οχι με όλους φυσικά).
Αλλάξτε τους και δημοκρατικά ισοπεδώστε τη νοοτροπία τους μια για πάντα στον τόπο μας!!!!!!

Δημοσίευση: Μαΐου 07, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "Αλλάξτε τους και δημοκρατικά ισοπεδώστε τη νοοτροπία τους μια για πάντα στον τόπο μας" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator