Σε Καλαμάτα, Μεσσήνη και Τριφυλία, την Τετάρτη 8 Μαΐου, ο Γιώργος Δέδες

0Στη Μεσσηνία θα βρίσκεται την Τετάρτη, 8 Μαΐου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιώργος Δέδες.

·         Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο», συνοδευόμενος από τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Μεσσηνίας, θα ξεκινήσει το πρωί με σειρά επισκέψεων σε Δημόσιες Υπηρεσίες της Μεσσηνιακής Πρωτεύουσας. Συγκεκριμένα, θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο, την  Αστυνομική Διεύθυνση, την Πυροσβεστική, τη Δ.Ο.Υ. και το Τελωνείο-Λιμεναρχείο Καλαμάτας.

·         Το μεσημέρι, στις 14:30, ο Γιώργος Δέδες, θα παρευρεθεί στο Πάρκο Μεσσήνης, όπου το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Π.Σ.  Παμίσου, σε ειδική τιμητική  εκδήλωση, τιμά στο πρόσωπο του υποψήφιου Ευρωβουλευτή Πέτρου Κόκκαλη, τον φίλο και συμπαραστάτη του συλλόγου, τον παππού του, αείμνηστο Πέτρο Κόκκαλη.

·         Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Γιώργος Δέδες, θα  πραγματοποιήσει περιοδεία στην Τριφυλία. Στις 19:00 θα βρίσκεται στους Γαργαλιάνους, στις 20:00 στα Φιλιατρά και στις 21:00 στην Κυπαρισσία.
Δημοσίευση: Μαΐου 07, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σε Καλαμάτα, Μεσσήνη και Τριφυλία, την Τετάρτη 8 Μαΐου, ο Γιώργος Δέδες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator