ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣΤΟΡΗ: Μια ΝΕΑ και ΔΥΝΑΜΙΚΗ υποψηφιότητα με το ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ

0
Είμαι η Αναστασία Μάστορη του Νικολάου και της Αγγελικής. Γεννήθηκα το 1981 στο Κιάτο, όπου διαμένω μέχρι και σήμερα. Έχω έναν αδελφό, τον Δημήτρη. Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Κιάτου. Είμαι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής γλώσσας. Είμαι παντρεμένη με τον Τάσο Χασούρα και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά, τον Γιάννη και την Αγγελική.

Στόχος μου είναι η ενασχόλησή μου με τα κοινά του τόπου μου και είναι μεγάλη μου τιμή που με επέλεξε ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Σπύρος Σταματόπουλος να συμμετέχω και εγώ στον συνδυασμό νίκης «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΕΩΝ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ».
Δημοσίευση: Μαΐου 07, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣΤΟΡΗ: Μια ΝΕΑ και ΔΥΝΑΜΙΚΗ υποψηφιότητα με το ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator