ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ξεκίνησαν οι εργασίες για το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων

0Ξεκίνησαν σήμερα, μετά την τελεσίδικη απόφαση του Εφετείου πριν λίγες μέρες, οι εργασίες για το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων του Δήμου Κορινθίων. Ένα έργο που πολεμήθηκε λυσσαλέα από αυτούς που… θέλουν να σώσουν την πόλη και νοιάζονται για τα συμφέροντα των δημοτών!!
Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο κατατέθηκε προσφυγή και η κατασκευή του σταμάτησε προσωρινά. Οι εργασίες ξεκίνησαν πάλι μετά από 2,5 περίπου μήνες, αλλά και πάλι οι «Σωτήρες» της πόλης και του Δήμου, προσέφυγαν εκ νέου, με αποτέλεσμα το έργο να σταματήσει και πάλι.
Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ακόμα τους περιμένουμε να απαντήσουν, -εδώ και μήνες, αν είναι υπέρ της διαχείρισης του Δήμου Κορινθίων με το δικό του εργοστάσιο που φέρνει άμεσα κέρδος από 500.000 έως 1 εκ. ευρώ ετησίως, επομένως και μείωση Δημοτικών τελών κατά 25%, ή αν είναι υπέρ του ΣΔΙΤ που θα φέρει αυξήσεις τελών με μαθηματική ακρίβεια, από 80-100% !!
Παρά την ομόφωνη ψήφιση από το Δημοτικό συμβούλιο της κατασκευής του εργοστασίου, αυτή τη στιγμή είμαστε η μόνη δημοτική παράταξη που επιμένουμε στη λειτουργία του. Οι υπόλοιποι, μηδενός εξαιρουμένου, αρνούνται να απαντήσουν, παρότι τους έχουμε προκαλέσει, αν είναι με τους πολίτες αυτού του Δήμου και των συμφερόντων τους, ή με τη διαχείριση του ΣΔΙΤ.
Θα αναμένουμε την απάντησή τους μέχρι και την τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου. Αν δεν το πράξουν θα τους καταγγείλουμε δημόσια και θα τους παραδώσουμε στην κρίση των Κορινθίων.

Δημοσίευση: Μαΐου 15, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ξεκίνησαν οι εργασίες για το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator