"Νέοι Δρόμοι" και Γιώργος Δέδες: Ο έντιμος αγώνας που δεν αναγνωρίστηκε και δεν έσπασε το κατεστημένο

0



Και όταν λέμε Νέοι Δρόμοι μιλάμε για τον Γιώργο Δέδε και την παράταξή του που αποφάσισαν μέσα από Έντιμους Δρόμους να διεκδικήσουν πάνω από ταμπέλες, ταυτότητες και συμφέροντα το τιμόνι της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορέσουμε εμείς οι Κορίνθιοι να πούμε ότι ο Γιώργος Δέδες είναι ο χαμένος των εκλογών γιατί ο πατριώτης πολιτικός στάθηκε αντιμέτωπος από την μία με έναν πανίσχυρο νυν Περιφερειάρχη και από την άλλη με ολόκληρη την Νέα Δημοκρατία που έπεσε πάνω στον Παναγιώτη Νίκα.

Ανάμεσα σε δύο θεριά έρχεται ο πετυχημένος Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών να αλλάξει το κατεστημένο που όπως δεν το αλλάζει η χώρα έτσι και η Περιφέρεια αποφάσισε να μην το αλλάξει.

Με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης της Περιφέρειας και διαχείρισης των ευρωπαικών κονδυλίων, με μία άψογα καταρτισμένη ομάδα συνεργατών και υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων ο Γιώργος γύρισε όλη την Περιφέρεια και έπεισε όσο κανείς άλλος.

Αυτό που δεν μπορεί να πείσει όμως τον ψηφοφόρο είναι να αλλάξει συνήθειες και κατεστημένο. Για όλους εμάς τους Κορίνθιους ο Γιώργος Δέδες είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών, είναι ο πολιτικός που αυτός ο νομός έχει εναποθέσει πολλές ελπίδες και ο ίδιος το ξέρει και παλεύει για αυτό.
Δημοσίευση: Μαΐου 28, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Νέοι Δρόμοι" και Γιώργος Δέδες: Ο έντιμος αγώνας που δεν αναγνωρίστηκε και δεν έσπασε το κατεστημένο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator