"ΣΕΙΣΜΟΣ" ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ: ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΛΕΓΓΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

0



Σε όλη μου τη ζωή πορεύομαι με ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ. Δύο χρόνια έδωσα μια μάχη εναντίον της σημερινής δημοτικής αρχής, όχι γιατί έχω προσωπικά με κανέναν το αντίθετο μάλιστα είμαι με πολλούς φίλος, αλλά γιατί πιστεύω βαθύτατα οτι πρέπει να πάρουμε άλλη πορεία ως τόπος!!!!!
Αν ήμουν δεύτερος θα ήθελα να με στηρίξει ο τρίτος. Μολονότι ο κεντρικός υπεύθυνος της διάσπασης των δύο προσπαθειών είναι στενό συγγενικό πρόσωπο του δεύτερου, και δεν αλλάζω πόντο απο αυτήν τη θέση, ο Μάρκος Λεγγας υπέδειξε και απέδειξε ενωτική στάση όταν πρότεινε να ενοποιηθούν οι 3 συνδυασμοί σε 1 με εμένα επικεφαλής.
Αυτό το τιμώ, όπως πιστεύω ακράδαντα οτι δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο.
Στις εκλογές της Κυριακής θα στηρίξω τον Μάρκο!!!

Δημήτρης Παπαγεωργίου

Αγαπητέ Δημήτρη.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απόφαση που έλαβες να με στηρίξεις στον δεύτερο γύρο των εκλογών για τον δήμο Σικυωνίων.

Θέλω να ξέρεις ότι -όπως εσύ έτσι κι εγώ- βάζω πάνω απ’ όλα το συμφέρον του τόπου μας και την ανάγκη να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, για να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Αυτό, άλλωστε, ήταν και το πρώτο πράγμα που δήλωσα, όταν ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου. Την ίδια πράξη με αυτήν που κάνεις εσύ σήμερα θα έκανα και εγώ, αν το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου ήταν διαφορετικό και ήσουν δεύτερος εσύ, ο Κώστας ή ο Βαγγέλης.

Στον αγώνα για να αποκτήσουμε έναν δήμο που μας αξίζει δεν περισσεύει κανείς. Η απόφασή σου αυτή ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις εντολές της τοπικής μας κοινωνίας. Δημιουργεί ένα τσουνάμι που θα «φουσκώνει» κάθε μέρα περισσότερο, με τις προσθήκες κι άλλων συμπολιτών μας. Αυτό το μεγάλο ρεύμα της ανατροπής θα σαρώσει τα πάντα στις 2 Ιουνίου. Τώρα πια είμαι βέβαιος ότι θα κερδίσουμε.

Να είσαι καλά. Καλόν μας αγώνα!

Μάρκος Λέγγας






Δημοσίευση: Μαΐου 28, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""ΣΕΙΣΜΟΣ" ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ: ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΛΕΓΓΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator