Άρης Βαφειαδάκης: Η στιγμή να πέσουν οι μάσκες έφτασε...

0


Το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στο δήμο μας δίνει βέβαια ένα ισχυρό πλεονέκτημα στην σημερινή δημοτική αρχή,αλλά δίνει ένα ακόμη ισχυρότερο μήνυμα στους 14 δημοτικούς συμβούλους,των υπολοίπων παρατάξεων,που είχαν ένα βασικό κοινό στόχο την ανατροπή της σημερινής δημοτικής αρχής. Είναι το μήνυμα της ΕΝΟΤΗΤΑΣ,προς την επίτευξη του κοινού στόχου,πάνω σε ένα κοινά αποδεκτό πρόγραμμα,με γνώμονα το κοινό καλό και πρόοδο του τόπου. Με την απλή αναλογική,το ποιος θα είναι βγει δήμαρχος την επόμενη Κυριακή, μικρής σημασίας γεγονός είναι. Η αλλαγή για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας,που προεκλογικά αγωνιζόμαστε,εξαρτάται τώρα από τους 14,που ενωμένοι έχουν πλειοψηφία μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Το τονίζω και το επαναλαμβάνω γιατί διαβάζοντας πολλά σχόλια διαπιστώνω ότι διαφεύγει αυτό το τόσο σημαντικό θέμα και εστιάζουμε,στο πρόσωπο του δημάρχου. Με την απλή αναλογική οι μειοψηφίες αποκτούν φωνή και συνεργαζόμενες,πάνω σε ένα πρόγραμμα,αποκτούν ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ..
Υπάρχει αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι τον Σεπτέμβριο,που αναλαμβάνει η νέα δημοτική αρχή, για να γίνουν πράξη αυτά.
Και όλοι θα είμαστε κοντά και θα στηρίξουμε μια τέτοια κίνηση που ενώνει για το κοινό καλό και δίνει ελπίδα για μεγαλύτερες ενωτικές κινήσεις,στο μέλλον, που έχει μεγάλη ανάγκη αυτός ο τόπος.Μακριά από κόμματα,διαπλεκόμενους και μικροσυμφέροντα.
Η πρωτοβουλία στους 14 δημοτικούς συμβούλους.
Μια νέα σελίδα στην ιστορία μπορεί να γραφτεί τώρα.
Σταθείτε υπεύθυνα...

Δημοσίευση: Μαΐου 28, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άρης Βαφειαδάκης: Η στιγμή να πέσουν οι μάσκες έφτασε..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator