ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: Ρεφενέ με τους δημότες οι κολώνες ηλεκτροφωτισμού στο Κάτω Διμηνιό !!!

0



Πραγματικά απίστευτο γεγονός για τη Δημοτική Αρχή που διαφημίζει τα τριπλά ταμειακά διαθέσιμα (δείτε εδώ) και δηλώνει πως... παράγει επενδύσεις για να αυξάνεται η ευημερία των πολιτών (δείτε εδώ).

Δείτε τι απάντησε σε αίτηση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Κοκκινιάς Κάτω Διμηνιού στο αίτημά τους για τοποθέτηση στύλων και φωτιστικών σωμάτων ο οποίος -προς τιμή του- συνέβαλε οικονομικά. 

Αναλυτικά η συνολική δαπάνη για το έργο ήταν 5862 ευρώ για 5 κολόνες φωτισμού. Προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο ο σύλλογος προσφέρθηκε να βοηθήσει πληρώνοντας τις δύο κολόνες (περίπου 2350 ευρώ). 

Όπως βλέπετε στο έγγραφο η Δημοτική Αρχή των τριπλάσιων ταμειακών διαθεσίμων και των 56 εκατομμυρίων ευρώ περίμενε τη δέσμευση του συλλόγου να τσοντάρει τα δύο χιλιάρικα για να προχωρήσει το έργο και... να αυξηθεί η ευημερία των πολιτών !!!


Δημοσίευση: Μαΐου 11, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: Ρεφενέ με τους δημότες οι κολώνες ηλεκτροφωτισμού στο Κάτω Διμηνιό !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator