Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "ΤΟΝ ΚΑΛΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΘΕΛΕΙ"

0Μιας και ο Δήμαρχος ετοιμάζει την ομιλια του το απόγευμα στα εγκαίνια του γραφειου του (σε διεύθυνση άλλη από αυτή που δηλώνει) επαναφέρω την πρόσκλησή μου ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΩΣ: Τον προσκαλώ σε ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ, ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΧΩΡΟ ΘΕΛΕΙ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!!!!!!!
Η πρόταση για δημόσιο διάλογο αφορά και όλους τους αλλους συνδυασμούς ώστε να φανεί οτι κρύβεται από τη συζήτηση και από τις ευθύνες του!!!

Δημοσίευση: Μαΐου 11, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "ΤΟΝ ΚΑΛΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΘΕΛΕΙ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator