"Αγκαλιά-ΖΩ": Ιδού ο πολιτισμός τους (Νο 2) !!!

0



Απίστευτη γκάφα της προέδρου του πολιτιστικού (υποτίθεται) συλλόγου "Αγκαλιά-ΖΩ" με ανάρτησή της στο fb (δημοσιεύεται καθώς είναι δημόσια):


Η φωτογραφία αυτή είναι ψεύτικη και φυσικά δε θα μπορούσε να είναι αληθινή αφού ο Τσε Γκεβάρα εκτελέστηκε το 1967 όταν ο Τζον Λένον ήταν 27 ετών και στη φωτογραφία η εικόνα του Λένον δεν ταιριάζει με την ηλικία του.... αλλά είναι τέτοια η σχέση της με τον πολιτισμό την ιστορία και τη μουσική όση είναι η δική μας με τα... μποζόνια.
Η μεγάλη πλάκα είναι ότι την έβαλαν και στα σχολεία να διδάξει αλλά με αυτό θα ασχοληθούμε άλλη ώρα καθώς είναι πολύ σοβαρό.

(Κάτω η πραγματική φωτογραφία με τον κιθαρίστα Wayne Tex Gabriel που συμμετείχε στη αμερικανική μπάντα που συνόδευε τον Τζον Λένον το 1972.)


Δημοσίευση: Μαΐου 11, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Αγκαλιά-ΖΩ": Ιδού ο πολιτισμός τους (Νο 2) !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator