"Αγκαλιά-ΖΩ": Ιδού ο πολιτισμός τους !!!

0



Η είσοδος των γραφείων του "πολιτιστικού" συλλόγου Κάτω Διμηνιού "Αγκαλιά-ΖΩ" 

Πριν λίγες μέρες κάναμε μια ανάρτηση για τον "πολιτιστικό" σύλλογο "Αγκαλιά-ΖΩ" (δείτε εδώ).
Εκφράσαμε έναν προβληματισμό επί πολύ συγκεκριμένων τοπικών θεμάτων και περιμέναμε μια λογική αντίδραση ενός δημοκρατικού και πολιτισμένου ανθρώπου να ανοίξει ο διάλογος, μιας και είναι ευκαιρία λόγω προεκλογικής περιόδου. Μάταια όμως...
Ακόμα δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση από τη Γενική Γραμματέα του Ανωτάτου Σοβιέτ συγνώμη την πρόεδρο του συλλόγου εννοούσαμε.
Δεν έχουμε λάβει καμία σχετική απάντηση και από κανέναν εκπρόσωπο ή υπεύθυνο του συλλόγου παρά μόνο ειρωνείες και ύβρεις. Λογικό... τους χαλάμε τη "σούπα" γιατί από την κριτική που τους κάνουμε ίσως χάνονται ψήφοι. Μας επιβεβαιώνουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο.
Επίσης έχουμε λάβει διαγραφές και μπλοκ στα κοινωνικά δίκτυα, πλήρη αποκλεισμό με όλες τις προβλεπόμενες "δημοκρατικές" διαδικασίες, ακριβώς δηλαδή όπως συνέβη την επόμενη μέρα της σύστασης του συλλόγου σε όποιον τόλμησε να εκφράσει διαφορετική άποψη.
Ύψιστο δείγμα της "δημοκρατίας" της Γενικής Γραμματείας... σε διαγράφουν στα social media και μετά στα "σέρνουν" για να μην μπορείς να απαντήσεις-αντιδράσεις... και μας κατηγορούν για... φασισμό !!! Ρε σεις... πρωτοτυπήστε λίγο, κάντε το λίγο ενδιαφέρον.
Κλασικά αριστερίστικα κόλπα... διαφωνείς με αριστερό είσαι φασίστας !!!
Πριν λίγο καιρό μας ευχαριστούσαν δημόσια που τους προβάλλαμε τώρα που τους κάνουμε κριτική για την απραξία τους και για τα συμφέροντα που υπηρετούν μας βρίζουν !!!
Γελάει ο κόσμος δηλαδή...
Έτσι αντιλαμβάνεται τον πολιτισμό η... δημογεροντία του "Αγκαλιά-ΖΩ" απ'ότι φαίνεται !!!

Πάρτε πολιτισμό:

Δημοσίευση: Μαΐου 07, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Αγκαλιά-ΖΩ": Ιδού ο πολιτισμός τους !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator