Χρυστάλα Στεργιοπούλου: "Μπορούμε να αλλάξουμε την καθημερινότητα μας και να βγούμε από την μιζέρια"

0Πριν περίπου πέντε χρόνια αποφάσισα να επιστρέψω στο Κιάτο από την Αθήνα όπου διέμενα. Περιμένοντας τον γιο μου τότε, σκέφτηκα πως δεν θα ήθελα το παιδί μου να μεγαλώσει κλεισμένο σε ένα διαμέρισμα, μέσα στον θόρυβο και το καυσαέριο μιας τσιμεντούπολης όπως η Αθήνα.
Το Κιάτο και η ευρύτερη περιοχή του δήμου Σικυωνίων διαθέτουν το ιδανικό φυσικό περιβάλλον για να μεγαλώσει ένα παιδί, καθώς το βουνό και η θάλασσα προσφέρουν ηρεμία, καθαρό αέρα και μια αναβαθμισμένη καθημερινότητα.
Δυστυχώς, μεγαλώνοντας το παιδί μου εδώ διαπιστώνω κάθε μέρα πόσο υποβαθμισμένη καθημερινότητα προσφέρουμε στα παιδιά μας, με κακοδιατηρημένα σχολικά συγκροτήματα, επικίνδυνες, ξεχαρβαλωμένες παιδικές χαρές, επικίνδυνους δρόμους και έλλειψη πεζοδρομίων. Ευτυχώς το αναπτυξιακό πλάνο των "συνΔΗΜΟΤΩΝ", προβλέπει αναβάθμιση των σχολικών μονάδων όλου του δήμου (σελ. 14-15), κατασκευή σύγχρονων και καινοτόμων παιδικών πάρκων (σελ. 17) αλλά και την κατασκευή ενός σύγχρονου, ασφαλούς ποδηλατικού δακτυλίου (σελ.21). Μπορούμε να αλλάξουμε την καθημερινότητα μας και να βγούμε από την μιζέρια.

Χρυστάλα Στεργιοπούλου
Δημοσίευση: Μαΐου 06, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χρυστάλα Στεργιοπούλου: "Μπορούμε να αλλάξουμε την καθημερινότητα μας και να βγούμε από την μιζέρια""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator