ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Με τον Καλλίρη η Σοφία Σκούρτη

0


Επενδύουμε στη νέα γενιά με συνοδοιπόρους μας άξιους εκπροσώπους της.

Άλλη μια συντοπίτισσά μας, μόλις 24 ετών, καταγόμενη από τον Κουταλά, συμμετέχει με τις γνώσεις, το μεράκι, τη δύναμη και το πείσμα της νέας γενιάς στην προσπάθειά μας για να κάνουμε πράξη την εξέλιξη του τόπου μας. Γιατί η νέα γενιά είναι η εξέλιξη του τόπου μας.

Η Σοφία Σκούρτη είναι κόρη του Γεώργιου και της Αμαλίας Σκούρτη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, με διαρκή επιμόρφωση πάνω στην Εκπαίδευση και Συμβουλευτική Παιδιών με Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες. Εργάζεται στην Κόρινθο.

«Δε θα μπορούσα να αρνηθώ την τιμητική πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας και υποψ. Δημάρχου Κορινθίων, κ. Πελοπίδα Καλλίρη, να συμμετάσχω στην ειλικρινή προσπάθειά του για αυτό το οποίο πρέπει να είναι το ζητούμενο για τον τόπο μας. Η εξέλιξη. Χωρίς πολλά λόγια, αλλά με υπερπροσπάθεια και υπερβάσεις, όπως ακριβώς πορεύεται ο κ. Καλλίρης μέχρι σήμερα. Η νέα γενιά που έμαθε και συνήθισε να δίνει μάχη για όσα θα έπρεπε να είναι αυτονόητα, γνωρίζω ότι αποτελεί προτεραιότητά του. Το αποδεικνύει σε κάθε συζήτησή και σχεδιασμό της ομάδας μας καθημερινά. Με σεβασμό και πίστη στη νέα γενιά. Μαζί με τους συνοδοιπόρους μας και τα εφόδια που ο καθένας μας διαθέτει, μα πάνω απ’ όλα με αγάπη για τον τόπο μας, θα αγωνιστούμε για το Δήμο Κορινθίων που μας αξίζει.»
Δημοσίευση: Απριλίου 04, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Με τον Καλλίρη η Σοφία Σκούρτη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator