ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ: Η δέσμευση μας για τη μαρίνα Κόρφου

0Αποτελεί δέσμευσή μας η τουριστική ανάπτυξη του γραφικού παραθαλάσσιου Κόρφου.
Μία από τις προγραμματικές δεσμεύσεις μας είναι η κατασκευή και λειτουργία Μαρίνας τουριστικών σκαφών.
Για το σκοπό αυτό θα προβούμε στις εξής ενέργειες:
-Εκπόνηση μελέτης για τον χώρο που θα τοποθετηθούν οι πλωτές εξέδρες και για τον αριθμό των σκαφών που θα εξυπηρετεί, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του χωριού, τις δυνατότητες εξυπηρέτησης και τις περιβαλλοντικές συνθήκες της περιοχής.
-Κατασκευή της Μαρίνας από το Δήμο Κορινθίων , με πλήρη λειτουργική επάρκεια και εξυπηρέτηση των σκαφών (νερό, ρεύμα, καύσιμα, κλπ).-Ο προϋπολογισμός του έργου εκτιμάται σε 400.000 €-Μετά την ολοκλήρωση κατασκευής το έργο θα λειτουργήσει είτε με αυτεπιστασία από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κορινθίων είτε με ανάθεση σε ιδιώτη επαγγελματία, με το ανάλογο μίσθωμα στο Δήμο.

(ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ)

Ανάθεση σε ιδιώτη μελετητή εκπόνησης πλήρους τεχνικοοικονομικής μελέτης (6 μήνες).
Λήψη των αναγκαίων αδειών από το Υπουργείο Ναυτιλίας, Οικονομικών , κλπ (6 μήνες)
Δημοπράτηση κατασκευής του έργου (απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, Οικονομικής Επιτροπής κατάρτισης όρων, κατακύρωσης αποτελέσματος, κλπ) (6 μήνες)
Συμβασιοποίηση του έργου (Ελεγκτικό Συνέδριο, σύμβαση) (3 μήνες)
Κατασκευή του έργου (6 μήνες)
Παράδοση σε χρήση της Μαρίνας (2,5 έτη από την ανάληψη της νέας Δημοτικής Αρχής)
Δημοσίευση: Απριλίου 04, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ: Η δέσμευση μας για τη μαρίνα Κόρφου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator