Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ: "Πέντε χρόνια στο Κάτω Διμηνιό δεν έπεσε ούτε ένα τετραγωνικό άσφαλτος" !!! - ΒΙΝΤΕΟ

1Μετά την δήλωση ανεξαρτητοποίησή του (βλέπε εδώ) από τον συνδυασμό «Συμμαχία Νέων Σικυωνίων» του κ. Σπ. Σταματόπουλου,ο κ. Δ. Νικολάου και με αφορμή το ενδιαφέρον που προκλήθηκε από το έγγραφο του (βλέπε εδώ) προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα “Ενημέρωση για την εκτέλεση του τεχνικού προγράμματος έτους 2019”και αριθ.πρωτ. 13707/2018, μας δέχτηκε στο γραφείο του και μας παραχώρησε τη συνέντευξη που ακολουθεί…


Δημοσίευση: Απριλίου 15, 2019

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ: "Πέντε χρόνια στο Κάτω Διμηνιό δεν έπεσε ούτε ένα τετραγωνικό άσφαλτος" !!! - ΒΙΝΤΕΟ"
Unknown είπε...

Συμφωνώ απόλυτα και υπάρχουν δυστυχώς δρόμοι με σπίτια και όχι οικόπεδα, όπου ο κάθε ιδιοκτήτης στρώνει το δρόμο όπως δύναται οικονομικά από την τσέπη του (τσιμέντο, χαλίκι, χώμα) διότι ο δήμος δεν ασχολείται, και φυσικά αφού δεν υπάρχει δρόμος με άσφαλτο ούτε καν λόγος για καθαριότητα αποκομιδή σκουπιδιών, ούτε καν φωτισμό αφού είναι ελλιπής, ΑΛΛΑ φυσικά τα δημοτικά τέλη εισπράττονται κανονικότατα για παροχές οι οποίες δεν παρέχονται !!! Μήπως θα έπρεπε να μας τις επιστρέφει ο δήμος τα τέλη στους ιδιοκτήτες αφού δεν μας παρέχει απολύτως τίποτε ????


15 Απριλίου 2019 στις 11:40 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator