Οι «ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ» με ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΔΕ, θα ανοίξουν την πόρτα της «ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» για την Πελοπόννησο !

0



Η Πελοπόννησος, έρχεται αντιμέτωπη με τη μοναδική της ευκαιρία να αλλάξει εποχή. Δεν υπάρχει πια χρόνος για άλλες χαμένες ευκαιρίες. Είναι μοναδική ευκαιρία για την Πελοπόννησο αλλά και για την Κορινθία.

Ο Γιώργος Δέδες, έως σήμερα, έχει διαγράψει μια πορεία σε θέσεις ευθύνης, σε περιόδους δύσκολες και πάντοτε, όποτε χρειάστηκε, πήρε τις δύσκολες αλλά επιτυχημένες αποφάσεις!

Στα δύσκολα φαίνεται η αξία του δημόσιου άνδρα, εκεί που χρειάζεται να ληφθούν οι αποφάσεις και να δοθούν οι ορθές κατευθύνσεις ! Σαν Γ.Γ. του Υπουργείου Υποδομών, βρήκε το χώρο δράσης που τον ανέδειξε όχι μόνο σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, αλλά σίγουρα, έδωσε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει τις ικανότητές του, σε πανελλαδική κλίμακα!

Ο Γιώργος, επειδή οι περισσότεροι, έχουν την οικειότητα, να του απευθύνονται με το μικρό του όνομα, κέρδισε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη, της πολιτικής ηγεσίας, όχι μόνο χάρη στην ικανότητά του, που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, αλλά και λόγω, επίσης, του ότι είναι προσιτός απ` όλους!

Σπάνια θα δεις έναν πολιτικό της εμβέλειάς του, να πρέπει να σταματήσει τόσες πολλές φορές, για να μιλήσει με τους πολίτες σε φιλικό τόνο! Πρέπει να παραδεχθούμε, ότι είναι ευρέως αγαπητός και όχι μόνο από την κοινωνία της Κορινθίας, αλλά και από το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας!

Ο λόγος;;; Η σκληρή -αφοσιωμένη- δουλειά σε όποιο πόστο έχει ταχθεί να υπηρετήσει!

Οι «Νέοι Δρόμοι» είναι για την Πελοπόννησο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ, αν θέλουμε να την δούμε, να κατευθύνεται στο μέλλον, με αξιώσεις!
Οφείλουμε να εμπιστευθούμε την Πελοπόννησο στον Γιώργο Δέδε και τους συνεργάτες του υποψήφιους, ΑΝ επιθυμούμε να δούμε μια Πελοπόννησο, με ανάπτυξη, με το βλέμμα στο μέλλον, μια Πελοπόννησο που να μπορεί να κρατήσει τα παιδιά μας, την Πελοπόννησο, που όλοι θέλουμε να κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενιές!


Καλή επιτυχία Γιώργο, οι «ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ» σίγουρα θα ανοίξουν την πόρτα της «ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» για την Πελοπόννησο !

Σωκράτης Σ. Λελέκος
Δημοσίευση: Απριλίου 02, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι «ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ» με ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΔΕ, θα ανοίξουν την πόρτα της «ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» για την Πελοπόννησο !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator