ΚΙΑΤΟ: Δυναμικές προσθήκες στη «ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ»

0



Δύο νέους συνεργάτες παρουσίασε σήμερα ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ» Δημήτρης Παπαγεωργίου.

Πρόκειται για τον Κώστα Καρατασά, απόστρατο αξιωματικό της αστυνομίας και τον Σάββα Πουτακίδη, ιδιωτικό υπάλληλο, που θα διεκδικήσουν την ψήφο των δημοτών στην Στυμφαλία και το Κιάτο αντίστοιχα, επιβεβαιώνοντας τη δύναμη του συνδυασμού του Δημήτρη Παπαγεωργίου στη Στυμφαλία αλλά και το Κιάτο.

Λίγες μόνο μέρες μετά την ανακοίνωση της «ένωσης των δυνάμεων» του Ζαχαρόπουλου με αυτές άλλου συνδυασμού, η ένταξη των δύο νέων φίλων στο συνδυασμό μας, αποκαλύπτει την αλήθεια. Ο Κώστας και ο Σάββας, στελέχη της κίνησης Ζαχαρόπουλου, διαφώνησαν ξεκάθαρα με τις μεθοδεύσεις του και διαχώρισαν τη θέση τους, αποδεικνύοντας ότι η απόφαση της «ένωσης» δεν έγινε με βάση συγκλίσεις και προγράμματα, δεν ήταν μια συλλογική απόφαση αλλά ήταν μια προσωπική επιλογή. Η απόφασή τους να ενταχθούν στο συνδυασμό μας, χωρίς προϋποθέσεις, προαπαιτούμενα και υπόγειες συναλλαγές, τους τιμά και με κάνει υπερήφανο, δήλωσε ο Δημήτρης Παπαγεωργίου.
Δημοσίευση: Απριλίου 16, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Δυναμικές προσθήκες στη «ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator