ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΙΑΚΑΣ: Ακόμα μια δυνατή υποψηφιότητα στο πλευρό του ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

0
Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες/συντοπίτες,

Έχω την χαρά και την τιμή να είμαι για ακόμα μια φορά να είμαι υποψήφιος στο πλευρό του Δήμαρχου Σικυωνίων Σπύρου Σταματόπουλου, ο οποίος ασκεί τα καθήκοντά του όλα αυτά τα χρόνια, με σκοπό το καλό του τόπου μας.

Συνοδοιπόρος του και εγώ σ' αυτή τη προσπάθεια, ύστερα από μια πλήρη πορεία ως πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γκούρας και αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Φενεού. Αισθάνομαι γεμάτος διάθεση και ενέργεια να προσφέρω ακόμα περισσότερα στο Δήμο μας και τους κατοίκους του έχοντας πάντα ως γνώμονα την εντιμότητα, την εμπιστοσύνη και τη «ΣΥ.ΝΕ.ΣΙ» (Συμμαχία Νέων Σικυωνίων)

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΙΑΚΑΣ
Δημοσίευση: Απριλίου 30, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΙΑΚΑΣ: Ακόμα μια δυνατή υποψηφιότητα στο πλευρό του ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator