629.561,45 λόγοι που τους σιχαθήκαμε

0


Ο κατηγορούμενος Φρουζής δεν κλήθηκε ποτέ από την εισαγγελέα διαφθοράς Κα Τουλουπάκη να καταθέσει!

Ο βόθρος της σκευωρίας NOVARTIS έσκασε και η δυσωδία του ηθικού μειονεκτήματος του ΣΥΡΙΖΑ πνίγει την πολιτική ζωή της χώρας μας.

Το παρακράτος που δημιούργησε και με το οποίο κυβερνά η συμμορία Τσίπρα επιχειρεί με την σκευωρία NOVARTIS να αλλοιώσει το πολίτευμα της χώρας για τρίτη φορά.

Η δεύτερη ήταν το αποτυχημένο πραξικόπημα κατάργησης της ελεύθερης ενημέρωσης με τα βοσκοτόπια του παρατραπεζικού κυκλώματος Δραγασάκη-Σπίρτζη, με συνεργό τον κουμπουροφόρο βουλευτή του Πούτιν, Ιβάν Σαββίδη.

Η πρώτη ήταν το αποτυχημένο πραξικόπημα Τσίπρα - Βαρουφάκη - Κοτζιά - Δραγασάκη - Λαφαζάνη να οδηγήσουν τη χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης με την αποχώρηση από το ευρώ και την καθιέρωση της δραχμής ως εθνικού νομίσματος.

Η ανατροπή του προγράμματος δανεισμού του Κράτους από την ΕΕ και το ΔΝΤ παρουσιάσθηκε ως μοναδική εθνικά ρεαλιστική και υπερήφανη επιλογή για να σωθεί ο ελληνικός λαός από δεινά πανομοιότυπα με αυτά που καταδίκασε τον λαό της βενεζουέλας ο Μαδούρο, μαρξιστής, δικτάτορας, σφαγέας και φίλος του Τσίπρα του Παππά και του νταβατζή των offshore Αρτεμίου, στη δούλεψη των οποίων είναι ο ζάπλουτος «σερβιτόρος» του Μαξίμου Νίκος Πετσίτης και η Γενική Γραμματέας «καταπολέμησης της διαφθοράς!» κάποια Ξεπαπαδέα, πρώην έμπιστη κάποιου καραμανλικού πρώην ΚΥΠατζή που εισαγγελικά χείλη του προσέδωσαν το παρατσούκλι Ρασπούτιν για άγνωστους(!) και ακατανόητους(!) λόγους από εμάς τους συνταξιούχους καφετζήδες.


Το 2019, η ανατροπή αυτή κατέληξε να μας έχει κοστίσει επιστροφή στην ύφεση, καταστροφή των τραπεζών, επιπλέον απώλεια εισοδημάτων, άγρια φορολογία, απομάκρυνση επενδυτικών κεφαλαίων, μείωση των κρατικών επενδύσεων, υποχώρηση όλων των δεικτών ευημερίας των πολιτών και της διεθνούς αξιοπιστίας της χώρας μας και μία εθνική ήττα στις Πρέσπες της Αριστεράς, με συνενοχή στα πάντα του ελληνικής κοπής Λε Πεν, Πάνου Καμένου.

Αλλά πώς να ξεχάσουμε ότι τον Σεπτέμβριο του 2015 οι «ενήλικοι στο δωμάτιο» της περήφανης διαπραγμάτευσης με επικεφαλής τον Βαρουφάκη υπό την καθοδήγηση Τσίπρα, αυτοπαρουσιάσθηκαν ως σωτήρες και έπεισαν ότι το μαύρο είναι άσπρο, κι ότι ο γάιδαρος μπορεί να πετάξει;

Τον Σεπτέμβριο του 2019 , τέσσερα χρόνια μετά το απίστευτο κρεσέντο αυταρχισμού, νεποτισμού, ιδεοληψίας σκευωριών και διαφθοράς, όλοι οι Έλληνες θα δουν στις κινηματογραφικές αίθουσες το νέο ΣΥΡΙΖΑϊκό αφήγημα του Κώστα Γαβρά δημιουργού του «Ζ», με τίτλο… «Β»αρουφάκης!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται για «εποικοδομητική αντιπολίτευση».

Τον Οκτώβριο του 2019 όταν πια επιτέλους «θα έχει παλινορθωθεί η επάρατος Δεξιά», όταν το Κεντροαριστερό ΚΙΝΑΛ θα έχει πολύ πάνω από το 10% των ψήφων και τη χώρα θα κυβερνά «ο νεοφιλελεύθερος Μητσοτάκης» στίφη εκτσογλανισμένων Βαξεβανιστών (μετεξέλιξη των Αυριανιστών) θα παίρνουν τη δόση της ιδεολογικής τους μαστούρας στις κινηματογραφικές αίθουσες με την ταινία του…. από πάντα ανυπάκοου, αντισυμβατικού, αντισυστημικού Γαβρά.

Αφιονισμένα στίφη, που εξερχόμενα των αιθουσών, θα ξεσπούν πάνω στις βιτρίνες του «βολεμένου μικροαστού» πατέρα τους που τους έχει εξασφαλίσει δικό τους δωμάτιο από γεννησιμιού τους, αυτοκίνητο στα 18 και διαρκή ανανέωση του γαμημένου i phone τους.

Αγανακτισμένοι αριστεροί δικαιωματιστές, εξεγερμένοι στη σκέψη ότι οι «άτυχοι» συνομήλικοί τους έκαναν μεταπτυχιακά και Erasmus και μετανάστευσαν στην Ευρώπη «των μονοπωλίων και των τοκογλύφων τραπεζιτών» όπου εργάζονται ως γιατροί και δικηγόροι, όταν οι παππούδες τους, μετά την καταστροφή που προκάλεσε ο εμφύλιος ’43-‘49 που εξαπέλυσε κατά του Ελληνικού λαού το ΚΚΕ και η Κομιντέρν, αναγκάστηκαν να ξενιτευτούν για ένα πιάτο φαΐ και γεράσανε με «κομμένη μέση» από το κουβάλημα, στις σπεντιτσιόνες της Γερμανικής ανοικοδόμησης, με χρόνια προβλήματα αρθρίτιδας από την «υγιεινή» διαμονή τους στην «αντισυστημική» υγρασία των σιδηροδρομικών βαγονιών.

Τώρα είναι η ώρα του «επιλέξιμου επενδυτικού σχεδίου» του Γαβρά. Του «προοδευτικού καλλιτέχνη της Αριστεράς» του «αιχμηρού ριζοσπάστη αντικαπιταλιστή» που στο πρόσωπο των πραξικοπηματιών καταστροφέων της χώρας μας Τσίπρα και Βαρουφάκη είδε, με το αζημίωτο, ένα δίδυμο ριζοσπαστών που θα έστελναν σε όλη την Ευρώπη το μήνυμα της προοδευτικής στροφής, συνεργαζόμενοι με τον Καμένο, αβαντάροντας τους νεοναζί της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και προτείνοντας στους Έλληνες ψηφοφόρους να ψηφίσουν για την Ευρωβουλή τον Λάμπρου, μάρτυρα υπεράσπισης του serial killer της 17 Νοέμβρη, που με εντολή Τσίπρα κυκλοφορεί πάνω στο νωπό ακόμα αίμα των θυμάτων του.

Αντάρτικα τσαλίμια 629.561,45 ευρώ.

Σιχαμένοι σας λέω!

Θεόδωρος Ζαρέτος
Μεταρρύθμιση
Δημοσίευση: Απριλίου 29, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "629.561,45 λόγοι που τους σιχαθήκαμε"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator