Τι να φοβάται άραγε ο ΣΥΡΙΖΑ και αλλάζει άρον-άρον τον νόμο για τις υποκλοπές;

0
Μετά την ένδοξη περίοδο Μαυρίκη όπου οργίαζαν οι υποκλοπές η Πολιτεία αυστηροποίησε τον νόμο για τις παράνομες υποκλοπές, οι οποίες διώκονταν σε βαθμό κακουργήματος.

Όταν οι Συριζαίοι βρέθηκαν στην κυβέρνηση τροποποίησαν τον σχετικό νόμο εξαιρώντας τις υποκλοπές που σχετίζονται με υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος.

Όταν, δηλαδή, παρουσιάσει κάποιος ένα ηχητικό ντοκουμέντο ή ένα βίντεο που αποκαλύπτει ύποπτες συναλλαγές κρατικών λειτουργών, βουλευτών, υπουργών, διοικητών ΔΕΚΟ, τότε το υλικό γίνεται αποδεκτό από τη Δικαιοσύνη και η συγκεκριμένη υποκλοπή δεν διώκεται.

Το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι στην κυβέρνηση επείγονται να αλλάξουν και πάλι τον νόμο για να διώκεται κακουργηματικά κάθε υποκλοπή, ακόμα κι αυτή που αποκαλύπτει διαφθορά κρατικών και πολιτικών αξιωματούχων.

Το ερώτημα που τίθεται είναι, γιατί τους έπιασε πρεμούρα στο Μαξίμου για να αλλάξουν τον νόμο που οι ίδιοι κατασκεύασαν.


Αυτοί που γνωρίζουν τι ακριβώς παίζεται διαρρέουν ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να μπλοκάρει τη διαρροή υποθέσεων διαφθοράς.

Κάποιοι που είχαν ύποπτες συναλλαγές με αξιωματούχους και τους έχουν γραμμένους έχουν αρχίσει να απειλούν, γιατί προφανώς δεν πήραν ανταλλάγματα γι’ αυτά που έδωσαν.

Αντιλαμβάνεστε τι έχει να γίνει αν αρχίσουν να κελαηδάνε οι κασέτες,όπως συνέβη την ένδοξη περίοδο Μαυρίκη.

Lykavitos
Δημοσίευση: Μαρτίου 16, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τι να φοβάται άραγε ο ΣΥΡΙΖΑ και αλλάζει άρον-άρον τον νόμο για τις υποκλοπές;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator