"ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ": Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

0Οι Κορίνθιες και οι Κορίνθιοι συμμετείχαν ενεργά και έδωσαν δυναμικό παρόν στη θεματική ημερίδα ‘’η δημοτική αγορά ζωντανεύει ξανά’’, που διοργανώθηκε από τη δημοτική παράταξή μας ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και τον επικεφαλής της Υποψήφιο Δήμαρχο Κορινθίων ΝΙΚΟ ΣΤΑΥΡΕΛΗ, χθες το βράδυ στο Επιμελητήριο Κορινθίας.

Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο ‘’Η Δημοτική Αγορά της Κορίνθου πρέπει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους τους πολίτες του Δήμου Κορινθίων’’.

Πρέπει να γίνει πόλος έλξης, ανάπτυξης και εξέλιξης.

Η διατήρηση του ιστορικού κτιρίου της αγοράς, ως τοποσήμου της πόλεως της Κορίνθου, αλλά και ευρύτερα του Δήμου Κορινθίων, πρέπει να στοχεύει αφ’ ενός στη διατήρηση της ιστορικής - πολιτιστικής συλλογικής μνήμης και αφετέρου, μέσω της εξελιγμένης χρήσης του, στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου και των συμπολιτών μας.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα αναπτύχθηκαν και αναλύθηκαν, διεξοδικά και εμπεριστατωμένα τα θέματα της ημερίδας:

Α) ‘’ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΚΟΠΟΣ’’ από τον εισηγητή κο Κούτχια Κωνσταντίνο – Αρχιτέκτονα

Β) ‘’ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΞΙΑ ΥΛΙΚΗ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ, ΗΘΙΚΗ, ΙΣΤΟΡΙΚΗ από τον εισηγητή κο Σπηλιόπουλο Π. Κωνσταντίνο – Πρόεδρο του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Ν. Κορινθίας

Γ) ‘’ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ’’ από τον εισηγητή κο Μανδρέκα Ευάγγελο - Μηχανολόγο Μηχανικό Πρόεδρο της Επιχείρησης ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ ΑΕ

Δ) ‘’Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΌ ΕΠΙΠΕΔΟ’’ από την εισηγήτρια κα Ταουξίδη Μαρίνα - Οπτικό Έμπορο

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ, στο σύντομο χαιρετισμό του και με ειδική μνεία σε κάθε ένα χωριστά, ευχαρίστησε τους εισηγητές και την εισηγήτρια για τις εμπεριστατωμένες και αξιόλογες εισηγήσεις τους και δεσμεύτηκε, ότι κατόπιν διαβούλευσης με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τα σωματεία, ως δημοτική αρχή, θα ενεργήσει για την ανακατασκευή, ανακαίνιση, ανάπλαση, ανάδειξη και εκσυγχρονισμό της ιστορικής ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ στο κέντρο της Κορίνθου.

Κλείνοντας ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους που συμμετείχαν δυναμικά στην εκδήλωση και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ‘’Όλοι Μαζί’’ με σύμπνοια και συνεννόηση μπορούμε να αναπτύξουμε και να εξελίξουμε το δήμο μας.

Κόρινθος 14/03/2019
Δημοσίευση: Μαρτίου 14, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ": Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator