Β.ΧΟΥΣΕΛΑΣ: «Αισθητικό δάσος "Βασίλης Κελλάρης" ο πευκιάς Κάτω Διμηνιού» !!!

0Άλλη μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για το Κάτω Διμηνιό από τον υποψήφιο Δήμαρχο Σικυωνίων Βαγγέλη Χουσελά.
Όπως ανακοίνωσε σε ομιλία του στο Λαλιώτη (εδώ) ο πευκιάς του Κάτω Διμηνιού θα ονομαστεί σε αισθητικό δάσος "Βασίλης Κελλάρης" ως ελάχιστος φόρος τιμής στον μεγάλο ανθρωπιστή και αγωνιστή του χωριού μας που "έφυγε" νωρίς.
Βαθύς γνώστης της ιστορίας του πολύπαθου πευκιά ο Βαγγέλης βάζει τα πράγματα για ακόμα μια φορά στη σωστή τους διάσταση και κάνει τη διαφορά για δεύτερη φορά όσον αφορά στο Κάτω Διμηνιό (δείτε και εδώ).
Δημοσίευση: Μαρτίου 23, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Β.ΧΟΥΣΕΛΑΣ: «Αισθητικό δάσος "Βασίλης Κελλάρης" ο πευκιάς Κάτω Διμηνιού» !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator