ΤΟ ΛΑΛΙΩΤΗ ΕΔΩΣΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΧΟΥΣΕΛΑ

0





Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περίμεναν οι κάτοικοι την ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΚΙΩΝΙΩΝ : «Δήμος», ΒΑΓΓΕΛΗ ΧΟΥΣΕΛΑ στο Λαλιώτη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22/3

Ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Σικυωνίων παρουσίασε τα βασικά θέματα του προγράμματός του και ανέπτυξε τις ενστάσεις του απέναντι στα κακώς κείμενα της παρούσας δημοτικής αρχής, δηλώνοντας την απόφασή του να συγκρουσθεί με τα χρονίζοντα προβλήματα και να αναζητήσει λύσεις για το καλό του συνόλου των δημοτών.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στα παρακάτω θέματα:


  • Φυσικές ομορφιές της περιοχής με την δημιουργία βασικών τουριστικών υποδομών για την ανάπτυξη και την αύξηση των οικονομικών πόρων που θα συμβάλουν στην βελτίωση της διαβίωσης των κατοίκων της περιοχής.


  • Παρουσίαση σχεδίου καθαριότητας και σωστή διαχείριση των σκουπιδιών με σκοπό τη διαφύλαξη της ποιότητας ζωής αλλά και του φυσικού τοπίου.


  • Ανάδειξη του δάσους Μουγγοστού που κηρύχθηκε "αισθητικό" με Προεδρικό Διάταγμα του 1977 και η συνολική του έκταση φτάνει τα 7.185 στρέμματα. Πρέπει να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την προσέλκυση επισκεπτών που θα έχουν επωφελή αποτελέσματα για την περιοχή. Ως γνωστόν, τον Αύγουστο του 1988 εγκαταστάθηκε στο δάσος ο πρώτος και μοναδικός στην ελληνική επικράτεια πρότυπος μετεωρολογικός πυλώνας ύψους 32 μ του προγράμματός MEDEFLU (Ροές Μεσογείου) και λειτουργεί με την ευθύνη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.


  • Χαρακτηρισμός του Άλσους Κάτω Δημηνιού σε "αισθητικό δάσος"με την επωνυμία Βασίλειος Κελλάρης (τέως Πρόεδρος του Οικολογικού Συλλόγου)


  • Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στον Κοινωνικό χαρακτήρα του Δήμου που πρέπει να επιδιώξει η επόμενη δημοτική αρχή και στη λήψη πρωτοβουλιών για συμμετοχή των δημοτών στις αποφάσεις που πρέπει να λαμβάνονται με διαφάνεια και δημοκρατικές διαδικασίες.

Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε διάλογος με ανταλλαγή απόψεων στα θέματα που θα έχει να αντιμετωπίσει η νέα δημοτική αρχή.

Γραφείο Τύπου
Βαγγέλη Χουσελά
Δημοσίευση: Μαρτίου 23, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΟ ΛΑΛΙΩΤΗ ΕΔΩΣΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΧΟΥΣΕΛΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator