Β.ΧΟΥΣΕΛΑΣ: «Δημιουργία πεζόδρομου από τον πευκιά του Κάτω Διμηνιού έως τον ποταμό Σελίανδρο» !!!

2



Αυτό που δεν τόλμησε ποτέ κανείς... το τολμάει ο Βαγγέλης !!!

Το έργο-όνειρο του κάθε Διμηνιώτη ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σικυωνίων Βαγγέλης Χουσελάς και αφορά στη δημιουργία πεζόδρομου σε όλο το παραλιακό μέτωπο του χωριού, από τον πευκιά του Κάτω Διμηνιού έως τον ποταμό Σελίανδρο (στη φωτο το σημείο στον πευκιά).

Ένα έργο που σταμάτησε στο ξεκίνημά του, αφού καμία Δημοτική Αρχή από τότε μέχρι σήμερα δεν τόλμησε να προχωρήσει, προστατεύοντας τα συμφέροντα των ολίγων έναντι των πολλών (όπως πάντα άλλωστε).

Δείτε συνολικά όλο το πρόγραμμα του συνδυασμού ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ « ΔΗΜΟΣ» που είναι σε δημόσια διαβούλευση ΕΔΩ.
Δημοσίευση: Μαρτίου 19, 2019

2 Σχόλια για την ανάρτηση: "Β.ΧΟΥΣΕΛΑΣ: «Δημιουργία πεζόδρομου από τον πευκιά του Κάτω Διμηνιού έως τον ποταμό Σελίανδρο» !!!"
Unknown είπε...

Λάθος.... Αυτό που δεν τολμησε κανείς για το Κάτω Διμηνιό και που αποσχολεί όλους τους δημότες είναι τα πεζοδρόμια του κεντρικού δρόμου για την ασφάλεια τους κι όχι να χαλάσει την όμορφη παραλία που μειώνεται από τα ακραία φαινόμενα των τελευταίων ετών.


26 Μαρτίου 2019 στις 6:51 μ.μ.
lilia είπε...

Τα πεζοδρόμια έπρεπε να είναι φτιαγμένα εδώ και δεκαετίες και αποτελούν ένα έργο που εντάσσεται στο τεχνικό πρόγραμμα της κοινότητας και απορώ πως δεν έχουν επαναστατήσει τόσα χρόνια οι κάτοικοι. Ο Πεζόδρομος στην παραλία δημιουργεί πρόσβαση σε όλους τους κατοίκους που θέλουν να θαυμάσουν αυτό το όμορφο τοπίο να κάνουν ένα περίπατο. Σήμερα αυτή η παραλία είναι μόνο γι αυτούς που έχουν τα σπίτια τους πάνω στην θάλασσα….!!! Έχοντας καταστρέψει την μισή παραλία από αυτή που θα μπορούσε να υπάρξει. Μερικοί δε την χρησιμοποιούν για να έχουν παρκινγκ πάνω στο χαλίκι έξω από το σπίτι τους…. Όσο για την διάβρωση , αυτή δεν αντιμετωπίζεται και δεν έχει να κάνει με το Κ.Διμηνιό αφορά όλη την βόρεια ανατολική Πελοπόννησο και εάν δεν αντιμετωπιστεί η παραλία στο κάτω διμηνιό η με πεζόδρομο η χωρίς πεζόδρομο θα εξαφανιστεί……




2 Απριλίου 2019 στις 1:51 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator